Happy moments #6

Happy moments #6

Het is weer maandag!! Tijd voor de happy moments van afgelopen week.

Hij heeft een beetje van mij zelf en een beetje van zus Linda. Die zit lekker in NY om te chillen en natuurlijk voor de mega ijshockey wedstrijden waar zij er twee van bezocht.

Maar ik begin deze HM met een foto die ik maakte toen ik op de scooter was. Op de scooter heb je toch meer gelegenheid om foto’s te maken dan in de auto.

Ja uh maar wat doe je op de scooter met dit weer vraag je je af haha, nou ik was een dag mijn auto kwijt voor de keuring en ja er moeten wel boodschappen gedaan worden dus dat deed ik even op de scooter.

Lin vertrok afgelopen vrijdag, 9.5 gevlogen en was helemaal gaar die tut haha, maar veilig aangekomen en maakte mij blij met deze foto’s.

Hier word je toch stront jaloers van :D, althans ik wel!!

Wij hadden vrijdag geen hijs ijshockey…of nou ja wel eigenlijk maar niet van ons eigen team. De eerste divisie speelde en de opbrengst ging naar Stichting Droom je Thuis, dus daar deden wij natuurlijk aan mee en gingen dus kijken.

Dat waren ze van afgelopen week!

En wat waren jullie HM afgelopen week?

Tot volgende week!!

22 gedachten over “Happy moments #6

  1. Hi Goedemorgen, New York place to be, ik ga 7 maart voor een paar dagen kijk er naar uit. Verder was mijn week drukjes maar oke en een lach en traan. Traan omdat een oom is overleden, een lach om de mooie herringeringen

  2. Wat lijkt me dat leuk om een scooter te hebben. Vooral in de zomer. Lekker naar het strand. En wat zijn de foto’s van NY gaaf! Mjjn happy moments van afgelopen week waren knuffelen met m’n kat, lekker uit eten en naar de film gaan en de trouwfoto’s bekijken die we binnen hebben gekregen van de fotografe.

  3. Van die NY foto’s word ik ook jaloers. Maar handig dat je een scooter hebt, heb er jaren ook één gehad. Tegenwoordig is het de auto of de benenwagen, een poging om meer te bewegen. Maar alleen met kleine boodschappen, ga me daar niet het apezeulen hoor.

    1. ja scooter is ideaal en zeker in de zomer!! lekker overal heen 😀 maar de boodschappen doe ik gewoon altijd met de auto hoor, de scooter is meer voor fun

  4. Als ik die NY foto’s zie, wil ik zo weer terug. Hoop dat het binnenkort wat minder stormachtig wordt en meer zon. Naar buiten is nu niet echt mijn hobby.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.