Happy moments #6

Happy moments #6

De dagen, weken, vliegen voorbij. Happy moments ook. We zitten alweer op #6.

En even eerlijk, het word steeds moeilijker, we kunnen en mogen steeds minder en ja foto’s blijven maken van wat we binnen doen, blijft zich ook herhalen :(.

Maar goed, deze happy moments is gevuld met een hoop eten! Dus laten we beginnen met happy (vr)eet moment. En natuurlijk de sneeuw….

Ik maakte weer een keer verse groentesoep, en dat smaakte weer goed moet ik zeggen. En het volk wilde weer een keer roti eten, en ik maakte het een in een sneltrein en ook dat was weer heerlijk! De kapsalon, eten we wat minder maar hij was weer te doen. En dan de slagroom… met een beetje cacoa eroverheen.., daar mag je me wakker voor maken! Het is koolhydraatarm, dus Rach proof.

Waar ik nog steeds gelukkig van word is mijn wasmiddel dingen. Ik heb altijd een flinke voorraad en ja daar word ik happy van.

Mijn nutri flesjes die elke week geleverd worden, tja ook daar word ik happy van. Sommige vinden ze niet te zuipen maar ik wel. ik doe ze even in de vriezer en dan lijkt het net een milkshake 😀

Nagels lakken doe ik genoeg, en ook toen ik deze kleur op deed had ik al vijf andere kleuren gesmeerd, maar niks was goed…., ik moet gewoon nieuwe kleurtjes hebben haha.

Niomi verveelde zich ook. Die denkt ik ga gewoon mijn muur vol tekenen haha. La Familia B natuurlijk! Hij is nog niet af dus word vervolgd!

En dan sluit ik meestal af met een lucht foto. Vandaag niet, vandaag is het sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw. Ik heb er een hekel aan maar het levert wel mooie plaatjes op! Ik pikt er eentje van een oud collega van mij, Mario. Die woont in scheveningen en ja op het strand is het ook wit en in de Keizerstraat dus ook.

Dit waren ze weer van afgelopen week. Aankomende week is het binnen zitten met dit weer. Ro is ook thuis want de bouw ligt nu stil :(.

Wat waren jullie momentjes weer afgelopen week?

Tot volgende week!

28 gedachten over “Happy moments #6

 1. Van die food foto’s word ik als foodie oprecht bij. Mijn momentjes afgelopen week waren wandelen in het besneeuwde bos met zonneschijn.

 2. Ow, hihi, ik ben dus niet de enige die blij wordt van wasmiddeltjes en wasverzachter….
  Hier staat nog verse kippensoep in de vriezer herinneren ik me, die er voor de lunch voor morgen er maar eens uithalen

 3. De sneeuw ziet er wel mooi uit, maar van mij mag het wel weer warmer worden hoor! Ik vind de kleur die je nu op je nagels hebt gedaan. heel erg mooi!

 4. Dat van de Nutri flesjes hoor ik vaak van cliënten dat ze ze niet lekker vinden. Onze diëtiste heeft ons toen tips gegeven om het drinken van deze flesjes aantrekkelijker te maken voor de cliënten. Dat heeft toen goed geholpen

 5. Die eetfoto’s van je zien er altijd zo lekker uit dat ik eigenlijk direct de keuken in wil duiken om het ook te gaan maken! En ja, mijn momentjes van vorige week waren toch wel de twee dagen dat ik naar kantoor ben geweest, even weer bijkletsen met collega’s.

 6. Heerlijk he die sneeuw! Als je dan liever niet buiten komt, dan in ieder geval om vanuit binnen naar te kijken. 😉 En eigen gemaakte groentesoep is zo lekker!

 7. Oeh roti moet ik ook weer eens eten! Heerlijk!
  Ik geniet maar van het uitzicht van de sneeuw, want nu ga ik al helemaal niet meer naar buiten haha.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.