Happy moments #6

Happy moments #6

Het is weer maandag, dus tijd voor de standaard happy moments #6. En wat een week heb ik gehad vorige week zeg. Ik kreeg uitslagen van de complete medische screening en dat was janken, letterlijk en figuurlijk. Ze hebben een zeldzame aandoening gevonden en daar moet haast achter gezet worden omdat te gaan afremmen. Ik zal, als ik daar zin in heb en bereid bent om te delen een video of blogpost over maken ;). Het was dus ziekenhuis in en uit. Maar er was ook een snelle kleine troost en daar begin ik gelijk mee!

Ik stond ineens op mijn thuis basis…de ijsbaan! Ras ging met haar vriendin en vriend weer naar een wedstrijd, en ik breng en haal haar dan. Ze zou nu eerder gehaald moeten worden omdat ze de volgende dag moest werken. Dus een vriendin van mij was hier smorgens en hebben toen even een verrassing op touw gezet voor Ras dat ik haar “binnen” zou ophalen :D. Het kind was perplex hahah, mama stond ineens weer naast haar zoals het hoort ;). Andere waren ook verbaast natuurlijk maar wel super leuk even. Ze wonnen en dat was helemaal top dus!! Ik was er maar een kwartier en dat was even een oppepper die ik wel kon gebruiken.

Ik kreeg van een vriendin van mij een mooi bosje bloemen en ook daar werd ik happy van 😉

Rashel had een body mist van Zwitsel gekocht en ik gebruik alleen maar van die mist dingen de laatste tijd en moest deze ook hebben natuurlijk! Heb ook de roze versie ervan, want die is ook heel lekker.

En we aten weer natuurlijk, en weer niet van alles een foto gemaakt. Lekkere broodjes kip en groenten met oosterse balletjes.

Ik moest echt veel heen en weer voor medische afspraken en vanmorgen hebben ze weefsel weg gehaald wat opgestuurd gaat worden, dus ben benieuwd. Ondertussen worden er afspraken gepland voor Leiden waar ik verder behandeld kan en ga worden, maar er is haast bij dus alles moet snel op elkaar geregeld worden en dat vreet energie…en die heb ik niet haha.

En ik sluit altijd af met een lucht foto maar die heb ik gewoon niet! Dus ik sluit af met een foto van Niootjuh die naar de kapper was geweest en een stuk van haar haar geknipt heeft en blonde plukken heeft laten zetten.

Deze week word ook wel hectisch dus ik moet weer even op mijn tandvlees lopen, maar het moet gewoon.

Hoe was jullie week?

Tot volgende week!!

12 gedachten over “Happy moments #6

  1. Zo mooi dat je iedere week een happy moments maakt. Want het is allemaal toch wat hè…sterkte hoor meid! xxx

  2. Mooie bos bloemen en de geur van Zwitsal brings back memories. Mooie momenten in een heftige tijd. Goed dat je ze blijft vinden en delen

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.