Happy moments #7

Happy moments #7

Zoals elke maandag, ook deze maandag weer een happy moments online.

De afgelopen week was rustig moet ik zeggen maar wel genoten van sommige dingen.

‘Smorgens onderweg maakte ik deze luchtfoto, niet lang daarna begon het te stort regen haha.

Zus Linda haar verblijf in NY zat erop en stuurde mij nog deze mooie foto. Ze is weer lekker thuis en kan niet wachten tot haar ik weer kan knuffelen.

Ik maakte weer eens heerlijke saotosoep! Dat gaat er altijd wel in hier 😀

Ik lakte mijn nagels met een lakje van de hema, kleur 122. Vind het wel wat hebben eigenlijk ondanks ik van de lichte kleuren ben. Het zal wel aan het weer liggen.

Vrijdag gingen wij weer naar de ijshockey en ik had het zoooo koud dat we op de tribune gewisseld hebben van jas. Ik Niomi haar jas aan en Nanja haar jas over mijn benen heen en toen ging het wel haha.

Na een mooie spannende en gewonnen pot, gingen wij tevreden naar huis!!

Wat waren jullie happy moments de afgelopen week?

Dit waren ze weer van afgelopen week, tot volgende week!

24 gedachten over “Happy moments #7

  1. Ik vond ons bezoek aan het IJsbeeldenfestival in Zwolle vorige week erg leuk, ondanks de -12 erg genoten. Ook mijn wandeling door De Heemtuin leverde weer een aantal genietmomentjes op, dus al met al een prima weekje.

  2. Wat een fijn lijstje. En die foto uit New York is wel echt onwijs mooi.
    Ik genoot van de wandelingen met ons nieuwe hondje, die we inmiddels bijna een week hebben. En lekker knuffelen met mijn hamstertje. En ondanks dat de vele therapiesessies ontzettend zwaar waren merk ik wel dat ik stappen zet, heel fijn!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.