Happy moments #7

Happy moments #7

Het is weer maandag, zoals elke maandag, en dus ook weer tijd voor happy moments #7.

Afgelopen week was het stressen. Roon thuis, sneeuw en gladheid. Dat is hier een combinatie die niet lekker loopt.

Maar goed ik het er weer het beste van proberen te maken dus we gaan maar gelijk beginnen!

Een spontane, en zeer koude actie van Rashel en mij. Nou ja meer van Ras. Mam, zullen we even naar scheveningen gaan? Ik had Roon zijn bedrijfs caddy mee en het was glad dus ik twijfelde al. Als ik een andere auto rijd, met nog eens een glad wegdek…., maar goed, we gingen. Het was ontiegelijk druk op de weg, en toen had ik het al gehad he. Eenmaal op scheveningen aangekomen, zagen we een mooi bevroren strand. Ik zie hem toch echt het liefst gewoon met mensen in hun strand outfit. Maar goed, het was kkkkouuddd! En we zijn dus ook niet helemaal naar het einde gelopen want dat ging ik gewoon niet trekken met die koude wind op mijn snuit. Maar we zijn er wel even lekker uit geweest en hebben even onze koppies leeg gemaakt.

Met dit koude weer, haalde ik mijn uggs maar weer eens uit de kast. Ik had ooit eens 4 paar en deze heb ik eigenlijk nooit aangehad. Ze paste ook niet meer want ze waren te groot geworden. Maar nu met een paar extra sokken erin was het wel te doen. Volledig in tokkie stijl.

En dan de bak tomaatjes. Een kilo en die ging er zo doorheen in een paar dagen. Ras staat er altijd van te snoepen als ze in de keuken staat en ik ga ze ook steeds meer eten alleen ik ga er niet zo lekker op. Maar ja je weet als je er eenmaal aan begint..

Omdat Roon thuis was gingen we ook samen boodschappen doen, of hij ging even snel alleen. En als we samen boodschappen doen, nemen we ook altijd de raarste dingen mee. Verse kipnugets bij de Hoogvliet. Ik mag dat niet en lust het ook niet, maar de rest vonden ze heerlijk dus voor herhaling vatbaar. Beetje sla en patat erbij en je hebt een maaltijd! Er zaten er best veel in, maar ja ik was te laat met een foto maken!

Ik had een nieuw dekbed overtrek besteld bij kruidvat online. Ras had deze voor haar eigen bedje gekocht en ik vond hem wel leuk, dus daar werden we happy van! Ik heb hem hier in de winkel afgehaald gezellig met Roon. Goh wat hebben we veel samen gedaan weer 😀

En de overtrekken kwamen in een doos, en die kon je door middel van lekker een zagen en knippen erin, een kruidvat overhemd van maken. Hij stond Nio goed in ieder geval!

Het was gister valentijnsdag. Wij doen daar niet aan mee. Het is voor ons elke dag valentijnsdag Maar Ro deed alleen boodschappen en nam lekker een boterkoek mee. Die ik aan mij voorbij liet gaan want ik mag dat niet.

Nou zoals elke week, lakte ik mijn nagels. En ik smeerde maar gewoon weer dezelfde erop, want zoveel zin had ik er niet in.

En ik ga hem weer afsluiten met een lucht foto. Ik was met Ro onderweg naar het winkelcentrum hier, en door zijn vieze ramen kon ik toch nog deze mooie lucht vast leggen.

Dat was hem weer! Aankomende week gaat Ro gelukkig weer aan het werk. Meiden hebben weer school, en die knallen hem goed allebei. Verder geen planning op de rapport gesprekken van Ras na. Het gaat of is al lekker aan het dooien, en dat is eigenlijk al mijn hele happy moment! Wat ik ook een happy moment vond, was alle mensen op straat en op het ijs, lekker schaatsen! Het was eigenlijk gewoon bijna vreemd om zoveel mensen te zien weer. Ik stuiterde ook echt door de auto heen toen wij langs al die mensen reden…, mensen, zoveel mensen, die weer even genoten!
En mijn auto moet naar de keuring, maar dat komt helemaal goed.

Wat waren jullie momentjes de afgelopen week?

Tot volgende week!

24 gedachten over “Happy moments #7

  1. Mijn Uggs waren mijn beste vrienden toen er nog zoveel sneeuw was! maar afgelopen weekend heerlijk genoten van de zon, was er aan toe

  2. Geef mij maar de zon, maar de kinderen genoten van de sneeuw en het ijs, dus dat maakt dan ook een Happy moment voor mij. Samen het een vriendin wel een rondje door de stad gelopen en dat was wel mooi en gezellig

  3. Uggs zijn zo fijn! Ik heb zelf inmiddels nog maar 1 paar (want duur), maar ik draag ze in de winter bijna elke dag. Vooral met die sneeuw afgelopen week wat het een uitkomst. 🙂

  4. Die luchtfoto is weer een plaatje om te zien! Ik zou dat ook echt vaker moeten doen maar vergeet het altijd. Mijn gelukismomentje van de week was toch wel de winterse wandeling van afgelopen zaterdag, hoewel ik helemaal geen wintermens ben, was het echt heel erg mooi om mijn favoriete natuurgebied zo winters te zien inclusief schaatsende mensen.

  5. hahaha ja he, zoveel mensen bij elkaar opeens. Kreeg er bijna een claustrofobisch gevoel bij. Enne wat een bikkels zijn jullie om met de koude weer (en de snijdende wind) toch naar Scheveningen te gaan.
    Nu we winterweer hebben gehad mag het van mij ook wel weer lente worden. Kom maar door met die zon!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.