Happy moments #7

Happy moments #7

Happy valentijn op deze maandag weer! En het is weer tijd voor de wekelijkse happy moments #7 alweer. Afgelopen week was het alleen maar ziekenhuizen, bloedprikken, longfoto’s maken en daar was alles behalve happy moment aan kan ik je zeggen. Maar ik heb het gehad en nu wachten tot ik naar Leiden kan 😉

Aan valentijn doen wij eigenlijk niet, dat is het hier elke dag roep ik dan! Ik krijg altijd wel een mooie bos bloemen van mijn hubby of koppijn haha aah nee dat was een geintje. Ik was aan de winkel en kwam deze leuke bekers tegen en die nam ik mee voor hubby en moi. Ik koop nooit wat met valentijn voor hem dus dit kwam als verrassing bij hem maar hij vond het super leuk! Wat ik krijg of niet krijg dat lezen jullie vorige week want hij is nu aan het werk 😉

Rashel moest koken op school als in een soort restaurant, en dat was ook voor het laatst want ze doet nu horeca maar gaat straks verder in de zorg. Links onder is ze lekker bezig! Ik ga het wel missen, want ze kwam altijd met lekkere dingen thuis die ze gemaakt had.

Ik was veel onderweg door al die ziekenhuis dingen, en ik kan je vertellen dat ik kapot was! Maar voor nu zitten de onderzoeken hier erop en nu kan ik alleen nog naar Leiden omdat ze mij daar beter kunnen helpen dan hier. De aandoening die ze gevonden hebben heeft haast kwa behandeling dus het klokje tikt snel door.

En ik was weer even in de Primark! En ik kocht er niks haha, Rashel moest broeken hebben en die koopt ze altijd daar, dus kind is wel geslaagd.

En weer eten natuurlijk haha …

En een rondje Action gehad…, oke een paar keer al ondertussen. Rashel schrijft heel veel en dan met name in dit soort boekjes en die hadden ze even een paar keer niet en nu weer vol op dus even foto maken en door sturen. Met als gevolg dat ik later die dag weer terug kon met haar zelf haha. Ik had er eentje voor haar mee genomen maar ze wilde er perse nog een halen.

En dat zijn we weer aangekomen bij de lucht foto’s die ik deze week wel weer heb! Ze zijn van Rashel. Altijd leuk als de rest van het gezin er aan mee helpt. Ro en Nio maken ze ook altijd en dat doen we eigenlijk al heel lang en zo krijgen we steeds meer een verzameling ervan.

En dat was happy moments #7 weer van afgelopen week. Deze week heb ik niet veel en dat is even lekker want ik kan dan even opladen ;).

Hoe was jullie week?

Tot volgende week!

14 gedachten over “Happy moments #7

  1. Wij doen ook niet aan Valentijn, omdat wij 2 weken daarvoor altijd ons jubileum vieren van zoveel jaar samen. Toen zijn we lekker uiteten geweest, veel leuker dan op Valentijnsdag omdat iedereen t doet

  2. Moest hard lachen om de ‘koppijn’ die je kreeg, hahaha. Wat vervelend van alle onderzoeken en gedoe. Ik hoop dat je snel geholpen kunt worden voor wat betreft de aandoening die ze hebben gevonden. Ik hoop eigenlijk gewoon dat je jezelf snel – naar omstandigheden – beter gaat voelen. Sterkte Rachel!

  3. Hier geen valentijnsacties thuis, alhoewel onze jongens wel terugkwamen van het kinderdagverblijf met een mooi versiert hartje… verder altijd leuk om bij een ander even rond te kijken naar happy moments, die zijn er immers nooit genoeg.

  4. Mooie luchtfoto’s Rachel en ik vind je jas zo mooi op de linker foto 😍 je hebt echt de lekkerste food foto’s. En heel veel sterkte de komende tijd in Leiden met de onderzoeken. Ken de Alrijne in Leiderdorp? Daar vind ik ze persoonlijk veel aardiger, maar misschien hebben ze de expertise daar niet. Liefs!

  5. Wat leuk dat je toch een klein cadeautje voor valentijdsdag hebt meegenomen. En dat van die notitieblokken is heel herkenbaar, daar kan ik er ook niet genoeg van hebben.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.