Happy moments #7

Happy moments #7

Het is maandag en dan staan er weer happy moments op de site.

Afgelopen week was rustig maar toch ook weer hectisch. Gewoon een rare week vond ik. Maar wel een week weer met momentjes waar ik van genoten heb.

Ik begin met de zusjes Reinders! Twee jaar geleden gingen Rashel en ik al met ze op de foto, maar Nio was er toen niet. En die baalde toen als een stekker!! Maar dit keer kon ze wel en heeft gefietst voor haar foto met haar zusje haha. De zusjes waren bij Rikki mode dus dikke pret.

De grijze Reinders trui hebben ze die dag gekocht, dus win win situatie want en op de foto en een nieuwe Reinders trui…hoe happy kan je pubers krijgen 😀

De week waarin ik weer tattoo’s liet zetten. Ja raar maar waar ondanks dat het geen prettig gevoel is, was het toch een happy moment!

Ik maakte ook weer eens een keer een luchtfoto voor op insta. Jaren geleden deden Ro en ik niks anders dan #cloud #cloudporn foto’s plaatsen en ineens stopten wij daarmee, waarom weet ik niet want het blijft mooi vind ik.

En dan weer ons vaste avondje ijshockey bij Cairox Hijs Hokij. Ze wonnen en we hebben genoten van een gezellige wedstrijd.

Na de wedstrijd zijn de meiden weer met hun favoriete speler op de foto geweest die ik op insta en op facebook gedeeld heb.

Genoten van onze week weer dus en op naar volgende week!!

En wat waren jullie happy moment’s afgelopen week?

22 gedachten over “Happy moments #7

  1. Ik had een rustige week afgelopen week maar ik krijg een happy moment wanneer ik weer deze week naar de sauna ga!

  2. Wauw! Die wolken foto, wat óntzettend mooi is die zeg! En zo leuk dat je zo kunt genieten van een nieuwe tattoo 🙂

  3. Dat ziet er leuk uit! De hele week zit vol met happy moments bij ons. Behalve de lekkage en de bijbehorende rekening dan. Haha.

  4. Een prachtige foto van de lucht zeg! Happy moment was hier van de week de zaterdag dat ik met de jongens in Almere doorbracht, ik heb genoten van het samen op stap zijn.

  5. Die luchtfoto is prachtig, houd ik ook van. Goed dat je stil staat bij happy momenten. Word je een gelukkiger mens van

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.