Happy moments #8

Happy moments #8

Het is maandag, dus zoals altijd, happy moments tijd!

Even een moeder dochter foto om mee te beginnen. Vlak voordat wij even wat boodschappen gingen doen.

De lucht foto van ’s morgens toen ik op weg was naar het winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen.

Zoals ik tegenwoordig elke week in mijn planning staat, nagels lakken. Essie kleur recessionista.

Haahah moet even lachen weer, maar deze fles van 400 ml was een happy moment alleen niet voor Roon zijn portomonee maar hey hij kocht hem zelf en je doet er lang mee. Het is voor onder de zonnenbank en kost even 101,50! Er zitten 250 bronzers in en een factor en nog meer verzorgende bestanddelen en hij is heerlijk!! Ik had er een keer een zakje van gekocht voor 9,50, en dan is dit dus voordeliger dan een zakje ;).

Op vrijdag was er geen ijshockey dus gingen Ras en ik naar zus Lin. Ze was al een week terug uit NY en dus hoog tijd dat ik even kwam knuffelen. En ik kreeg deze mooie sleutelhanger van haar, love my sister from another mister <3

Een happy moment van toen…. en nog, maar word er verdrietig van. Kon ik maar terug in de tijd om dingen anders te laten lopen. Dat gaat niet dus moet het hiermee doen 😉

Dit waren ze weer van afgelopen week!

Wat waren jullie fijne momenten afgelopen week?

Tot volgende week!!

8 gedachten over “Happy moments #8

  1. Blijft een erg leuke blogserie, die happy moments. Mijn meest happy moment was toen ik een uur of wat geleden zeiknat thuiskwam en mijn fiets in de schuur kon zetten😀

  2. Ik zou zo’n flesje zelf niet kopen, maar vind het flesje wel echt super mooi om te zien hoor! Mijn happy moment van vorige week? Oh ja, dat ik mijn eerste weekdoel heb gehaald! Dus zoveel stappen per week gelopen.

  3. Leuke foto’s weer en mooie momenten. Afgelopen week heb ik genoten van de zon in Athene. In het weekend kwam ik thuis bij een heel blij poesje die me duidelijk gemist had. Ik ben nu bezet met schootpoes, steeds.😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.