Happy moments #8

Happy moments #8

Het is weer maandag, dus zoals elke maandag, tijd voor happy moments #8. De tijd vliegt voorbij he..

Afgelopen week was het gelukkig weer een beetje weer voor mij. Die kou en ik gaan niet samen maar ik ben niet de enige, i know.
Maar laten we weer beginnen!

Ik werd zomaar even verrast door mijn andere zus, mootje met een heerlijk pakket van Rituals. Ik verwachten geen pakketje dus stond echt te kijken naar de lieve man van de post, zo van “gast, je zit verkeerd man” haha maar nee het was echt voor mij. Wij hadden onze slee aan hun gegeven. Ze heeft twee heerlijke kleine diva’s en die wilden natuurlijk lekker met de slee in de sneeuw:D. Tante Rach regelde dat en als dank stuurt ze me een lekker pakket…trut hihi <3

En dan maar weer een paar (vr)eet foto’s. Ik maakte lekkere broodjes en weer een wok maaltijd.

Ro en ik waren vorige week 27 jaar samen en Niomi maakte lekker een kwarktaart voor ons, zo lief…

Elke vrijdag heb ik altijd q-time met de meiden. We verdelen de dag want of ze moeten werken of naar school. Maar we maken ruimte om even wat leuks te doen. Nou dat is meestal even de kruidvat in, in Delft. En daar zit zo’n game winkeltjes met van die cute pokemons, dus even en selfie! Roon speelt fanatiek pokemon dus altijd even leuk.

En op zaterdag gaat Ro altijd met een vriend de hort op. Nu lopen ze kilometers op Scheveningen en ja daar komen ook mooie foto’s van!

Niomi moest op haar werk een filmpje opnemen voor een actie die ze hier in het winkelcentrum regelmatig houden, zo leuk hhaha. Het filmpje is hier te zien.

En ik sluit deze weer af met mijn eigen lucht foto’s die ik maakte tijdens het lopen met Ro weer.

Dat was het weer van afgelopen week. Ik ben blij dat de temperatuur weer wat aangenamer is. Nu de rest nog 😉

Wat waren jullie momentjes afgelopen week?

Tot volgende week!

15 gedachten over “Happy moments #8

  1. Wat een lekker pakket! En leuk dat je naar Scheveningen bent geweest. Daar kun je inderdaad lang wandelen, en ook nog eens heerlijk om buiten te zijn.

  2. Lieve verrassing van je zus! En ja, dit weer bevalt mij ook een stuk beter dan die kou van vorige week hoor! Hopelijk zet het voorjaar door en kunnen we straks ook weer eens op een terrasje neerploffen.

  3. Dat zijn weer heerlijke happy moments om op terug te kijken. Dat winkeltje hadden ze “vroeger” hier ook. Ik vond het geweldig om daar in rond te lopen. Nu staat er helaas een hoop leeg 🙁
    Mijn happy moments: Van dikke jassen naar een zomer jackie. Heerlijk. Kom maar door met de lente.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.