Happy moments #8

Happy moments #8

Op deze stormachtige maandag, staat zoals elke maandag weer een happy moment online!

En stormen heeft het gedaan zeg!! Mijne gutte. Waaide zowat van de weg of achter mijn boodschappen kar vandaan. Gelukkig bij ons geen schade, maar zo sneu voor de mensen die dat wel hebben :(. Het leverde wel hilarische plaatjes op het net op!

Mijn 30 ml flesje van mijn The ordinary serum was op en ik kocht maar gelijk de grote versie. Ik vind het heerlijk spul en heb er meerdere producten van.

Doordat het zo waaide en ik ook bijna gewoon weg gewaaid ben, was ik blij dat ik even de supermarkt in kon om adem te halen haha. Ik doe elke dag boodschappen en storm of ik niet ik ga gewoon!

Jezelf kleden voor het weer buiten is niet zo moeilijk lijkt mij. Ik trek mijn kleren aan en als ik thuis ben kleed ik mij weer om in mijn trainingsbroek. Ik kan dus echt niet de hele dag in mijn spijkerbroek zitten, jullie wel ?

Mijn lading antibiotica kwam weer binnen. Daar zitten we nu ongeveer 6.5 maand aan. Als het bijna op is dan is het toch wel lichtelijke paniek hier.

En… weer eten….

En ik kreeg van onze lieve turkse bakker/slager baklava gratis. De beste man weet niet dat ik het niet mag hihi, maar vond het wel super lief van hem. Ik kom daar ongeveer vier keer per week dus wij kennen elkaar nu wel zo na al die jaren ook.

Ik vind dat zo leuk he van feestboek, die oude foto’s die je voorbij ziet komen. Afgelopen weekend kwam Rashel voorbij. De foto is van 2013!

En dan sluit ik weer af met een lucht foto, die ik eigenlijk maakte voor Roon om te laten zien wat voor file er stond naar de mall! Ik ben er niet in gaan staan maar heb de afslag naar de snelweg genomen 😉 Wat een gekkenhuis zeg. Nee ik ga daar dan niet heen haha.

Dat was hem weer van afgelopen week. Aankomende week is het chill modus on en misschien ga ik zondag naar de bekerfinale van onze ijshockey club HIJS. Ik mag weer naar binnen hhaha. Alleen moet ik nog toestemming krijgen van de internist, want of het verstandig is met wat ik nu heb en mijn holtes is nog maar de vraag 🙁

Hoe was jullie week ?

Tot volgende week!!

7 gedachten over “Happy moments #8

  1. Haha die eerste foto van die kat, geweldig. En ik heb ook net een serum van The Ordinary besteld, ga het voor het eerst proberen! Als je interesse hebt: ik heb een 20% kortingscode voor op Lyko te bestellen! Kijk even op mijn Insta want het is alleen vandaag nog geldig @mieksmind 🙂

  2. Oh ik vind die storm en wind helemaal niet fijn. Ik ben blij dat de zon zich inmiddels weer laat zien.

  3. hahaha ik heb het zelfde als jij: eenmaal thuis = makkelijke kleding aan.
    Wat een winderig weer zeg. Blij dat vandaag de zon lekker schijnt. Want ik was er wel ff klaar mee.
    Gelukkig ook geen schade hier. De “buren” hadden helaas een kapotte kas. Overal glas op hun terrein. Zo sneu inderdaad 🙁

    Wat aardig van de bakker om je wat baklava mee te geven. Komt thuis wel op toch??

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.