Happy moments #8

Happy moments #8

Happy moments van de afgelopen week.

Of nou ja ik kan beter zeggen van afgelopen weekend. Afgelopen week was een beetje een rommelige week zo voor de vakantie.
Maar wij zijn de vakantie goed begonnen en dat deden wij op de ijsbaan bij onze club Cairox Hijs Hokij. Vrijdag avond is altijd game Night en dat was het dit keer ook alleen in Nijmegen. Ik had alleen zo geen zin omdat hele stuk te rijden :(, wetende dat ze zaterdag ook zouden spelen maar dan thuis. Vrijdag avond wonnen ze van Nijmegen met 4-5!

Op naar zaterdagavond dus. Ik was met zus Lin, Davon, Lars, Demi en mijn eigen meiden natuurlijk, en natuurlijk onze hijs familie waaronder Marco en Diana. We hebben weer onwijs gelachen en gewonnen met 10-1!! De meiden zijn weer met hun spelers op de foto geweest die ik alleen deel op Facebook en instagram ;).
Maar ik begin weer even met een mooie lucht foto die wij onderweg naar de ijsbaan maakte.

Zus lin en ik hadden dezelfde bui en als wij zo’n bui hebben dan horen en zien wij eigenlijk niks anders om ons heen maar alleen ons zelf hahah.

We hebben een top avond gehad en gaan nu lekker genieten van een weekje vakantie πŸ˜‰

En jullie happy momenten van de afgelopen week?

11 gedachten over “Happy moments #8

  1. wat een geniale HIJS foto’s weer van jullie op de bunne πŸ˜€

    Ben alweer benieuwd naar de beelden van vannavond πŸ˜€ πŸ˜€

  2. Dat jullie herfstvakantie alweer voorbij is! Wij zijn hier net begonnen. Voor mij komt de herfstvakantie te vroeg: ik had amper het gevoel dat school weer begonnen was.

  3. Wat gezellig dat jullie dit met zijn allen doen. Hier de afgelopen week niet echt een speciaal moment. Alhoewel het op stap gaan met de jongens altijd een feestje is.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.