Happy moments #9

Happy moments #9

Het is nu zondag avond dat ik deze happy moments in elkaar zet. Normaliter doe ik dat lekker op zondag middag maar nu dus niet omdat ik spontaan met zus besloot toch naar Heerenveen te gaan voor het NK van onze jongens van Hijs.

Deze hele happy moments bestaat ook gewoon uit ijshockey!

We beginnen natuurlijk weer met een lucht foto. Deze maakte ik toen ik onderweg was in de ochtend voor mijn boodschappen.

We maken een sprong naar vrijdag. Hijs speelt thuis en we genoten en we wonnen!!

En hoe leuk dat Dennis Weenink er was!! Onze vlogger Lars en ik moesten ook maar eens op de foto en natuurlijk Jut en jul oftewel Dav en Ras en ook Wesley. Zus en ik konden ook niet achterblijven.

En dan zondag op naar Heerenveen. Ik heb lang geroepen dat ik niet mee zou gaan omdat ik wist dat het mij zou slopen lichamelijk. Puntje bij paaltje, de avond van tevoren appte zus…..kan me niet schelen maar we gaan Rach en je kaartje heb ik al! Uh oke zei maar jij rijd haahh. Zo gezegd zo gedaan en niemand wist er vanaf, zelf Niomi niet!! Die wilde ik verassen want die wilde eigenlijk niet gaan omdat we niet compleet zouden zijn als ik er niet was :(…., ja pijnlijk maar goed haar gezicht was a million dollard waard toen ze mij daar zag want wij waren eerder als hun!

Iedereen vond het gaaf dat we toch zijn gekomen en eerlijk heb ik mij super vermaakt ondanks de crashes die ik tijdens de wedstrijd had waar niemand wat van merkte 😉
Op de terug weg naar huis was mijn batterij ook echt op en was ik blij dat ik thuis was!!

Op de terug weg naar huis maakte ik deze vanuit Heerenveen.

We hebben helaas verloren, zo zo jammer maar blijf altijd trots op onze jongens!! Wij hebben genoten, en daar gaat het om 😉

Dit waren onze happy momenten van afgelopen week!

Wat waren jullie momenten de afgelopen week?

Tot volgende week!!

11 gedachten over “Happy moments #9

  1. Wat fijn dat ze gewonnen hadden! Mijn momentje was samen met mijn moeder naar de huishoudbeurs.

  2. Wat een werkelijk schitterende lucht op de eerste foto. Wat een leuke traktatie als je gaat boodschappen doen!

  3. Zo leuk dat je je dochter hebt kunnen verrassen! En dat verhullen word je heel goed in na een tijdje, haha. Maar als je je eigen voordeur ziet is het gedaan.

  4. De luchtfoto’s zijn erg mooi, maar ook de van het NK zien er top uit, maar bovenal gezellig. Ik heb erg van carnaval genoten de laatste week 😉

  5. Deze week hadden de jongens vakantie, gezellige drukte dus thuis, ging ik voor mijn blog naar de negenmaanenbeurs en wat heb ik hier gelachen zeg! Zoveel pret met andere bloggers en was ik jarig.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.