Happy moments #9

Happy moments #9

Het is weer maandag, dus het is weer tijd voor happy moments #9. Jeetje nummer 9 alweer! De weken vliegen voorbij. Het is al weer maart!

Het was afgelopen week heerlijk weer en wij waren daarom weer lekker veel aan de wandel. Dus veel buiten foto’s dit keer, of nou ja, alleen maar buiten en lucht foto’s haha. Ach het is een keer wat anders πŸ™‚
Laten we maar weer beginnen.

Wandelen…het kon weer!! Met al die sneeuw en die gladheid was het natuurlijk kansloos. Nu was het ineens lekker zacht weer, dus gas op die gympen!

De ene mooie lucht na de andere zagen we. En dan baal je wel dat je naar “binnen” moet. Het was ’s avonds ook nog gewoon lekker buiten. En ja wij, nou ja, Nio en ik zaten nog even lekker in de voortuin…, dat mag toch wel ?

Rashel en Xander gingen een dagje Scheveningen omdat het die dag lekker warm zou worden. En ja daar maakte hun even foto’s voor deze happy moment en vlogde ook. Maar dat zien jullie woensdag.

Tussen al dat buiten zijn werd er ook gegeten natuurlijk … We gaan tegenwoordig voor makkelijk en snel. Het is of wok groenten of ik maak een lekker soepje.

Ik heb elke vrijdag een mama-dochter dag, en meestal, nou ja altijd is dat met Ras, maar die moest werken en Nio was vrij dus we gingen samen lekker de hort op. Even naar het kruidvat wat elke vrijdag standaard is, en dat deden we nu in Leidschenhage…. totaal verbaasd waren we door de drukte daar!! Niet dat wij daar mee zaten want we genoten er meer van… mensen zien en beweging hier en daar.

Ik sluit deze met nog een luchtfoto en dan is het wel weer even genoeg geweest haha. Ik hoop de komende weken nog lekker aan de wandel te kunnen πŸ˜‰

Aankomende week niet veel in de planning. Dus we kunnen even relaxen. De meiden niet, die hebben weer school na een weekje vakantie.

Wat waren jullie momentjes afgelopen week?

Tot volgende week!

14 gedachten over “Happy moments #9

  1. Wat ontzettend leuk zo’n vaste moeder dochter dag! Dat is toch even zo’n heerlijk momentje samen. Ik heb ook lekker veel gewandeld nou ja tot ik afgelopen zaterdag een dikke smakkerd maakte. Jou lucht foto’s vind ik altijd prachtig! Dus ik hoop daar nog lang van te mogen genieten

  2. Hier ook van het mooie weer genoten, lekker wat tochtjes gemaakt op de fiets. Heerlijk zeg dat weer! mag voor mij voorlopig zo blijven

  3. Ik kan ook altijd zo genieten van prachtige lucht. Je heb mooie fotos ervan gemaakt.

  4. Leuk joh dat je elke vrijdag met je dochter(s) op stap gaat! Ik kom eigenlijk nooit bij de Kruidvat, zeker nu niet, omdat het me daar echt veel te druk is. Fijn ook dat je weer lekker aan de wandel kunt en ja, die luchtfoto’s zien er weer prachtig uit!

  5. Wat een mooie plaatjes, vooral op Scheveningen. Waren de andere winkels in Leidsenhage ook gewoon open dan?

    1. ja sommige winkels zijn open en dan kan je aanwijzen wat je wilt hebben, niet mijn ding maar als je een nieuwe tas even wilt…kan dat dus

  6. Je hebt een heleboel mooie luchten deze keer. Ik heb afgelopen week ook veel luchtenfoto’s gemaakt, het is dan ook eeeeeeeindelijk weer blauw en de wolken staken zo mooi af. Ik ben in mijn nopjes als het weer zo aanhoudt. Boeit me niet of ik naar binnen moet, ik zit wel op het balkon.

  7. Mooie foto’s en fijne momentjes! Wij hadden onze eerste ‘vakantie’ sinds corona het land is ingekomen (of de wereld. Het is maar hoe je het bekijkt). Een midweek naar een contactloos natuurhuisje in het bos. Zo fijn, die change of scenery. We waren er echt heel erg aan toe. Erg genoten van buiten wandelen in het bos (man moest de ochtenden werken, maar of hij dat nu thuis of daar doet) en heerlijk ontbijt met vers en zelfgebakken brood van de eigenaren. Heerlijk! In de herfstvakantie gingen we een lang weekend naar Ameland, maar daar werd man op de tweede dag ziek en bleek later corona, dus dat liep even anders.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.