Happy moments #9

Happy moments #9

Het is weer maandag, dus tijd voor happy moments #9. Voor mij lichamelijk weinig happy moments afgelopen week. Maar als gezin en van zus Linda wel super moments!

Onze ijshockey club Hijs Hokij stond weer voor een klus, de bekerfinale die ze behaald hadden weer werd gister gespeeld. En thank god hebben we even geen regeltjes, dus zat ik daar met mijn meiden. Niet voor lang want mijn holtes trokken het niet en moest ik na de 2e periode echt weg 🙁 Zo balen want ze wonnen gewoon weer die beker!! Maar ik kon het in ieder geval van mijn lijstje vinken ;). Ik heb genoten en vond het weer heerlijk om de jongens te zien spelen en weer gewoon mijn mensen knuffelen!

Ik heb de afgelopen weken aardig wat bodymist gekocht en als ik ze ergens zie staan dan moet ik ze gewoon meenemen ondanks ik er al een van thuis heb staan haha.

Ik drink altijd met Ras thee, en haal dan wat lekkers voor haar en zo nam ik deze mee en die is echt…..heerlijk volgens het kind haha. Ook daar word van het schrap van leeg getrokken omdat het een LE is.

Dit soort momenten die nu weer verplicht zijn voor mij, zijn geen happy moments, maar meer een ik- kan- niks -meer moments. Compleet leeg na het doen van opstaan, en boodschappen doen. Ik was dan ook oprecht blij dat ik 2 periodes van de ijshockey heb kunnen zien!

Etennnnn!! Foto’s spreken voor zich lijkt mij hahah.

En dan kom ik even bij mijn zus Linda uit. Die lekker met dr kont in Amerika rond dwaalt, in dr uppie, even me time voor haar en ze laat haar zusje lekker mee genieten :D. En god wat miste ik haar op de ijsbaan!

Ik sluit ook af met een lucht foto van zus die ze mij gister stuurde. Mensen…daar wil je toch heen!!

Dat was hem weer, happy moments #9. Deze week heeft Ras vakantie van school maar is lekker aan het werk, Nio en Ro ook dus ik kan in rust stand ;). Ik kan vrijdag naar de laatste wedstrijd van Hijs, maar denk niet dat het hem gaat worden jammer genoeg.

Wat waren jullie momentjes?

Tot volgende week!!

10 gedachten over “Happy moments #9

  1. Wat een dappere zus heb je die even lekker in haar eentje door Amerika heen reist. Maar vooral super fijn dat je toch van de Hockey hebt kunnen genieten en dat eten ziet er weer heerlijk uit.

  2. Wat fijn dat je weer bij een wedstrijd aanwezig kon zijn! En wat lijk je op je zus. Hoe stoer dat ze in haar eentje naar de VS gaat. Zo belangrijk, om met jezelf alleen te kunnen zijn. Sterkte met je gezondheid meis. Hou vol! Het komt goed 💪🏼

  3. Die foto van je zus, daar wil ik ook heen (al mogen we nu niet klagen van het weer hier 🙂 )
    Koffie met een koekje is altijd lekker hé!

  4. Die foto’s van je zus zien er jaloersmakend uit. Ben sinds kort weer wat actiever op Facebook en vroeg me nog af hoe het nu met je gaat, fijn om wat happy moments te zien hier. Mijn momenten? We hebben gister geklust, de meiden en ik, en ik heb veel met ons zoontje zitten knuffelen ❤

  5. Oh wow die foto van je zus, heerlijk zeg! Enne die milka lijkt me ook erg lekker, al ga ik meestal voor die van Milka met daim yammi

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.