Happy moments #9

Happy moments #9

Het is weer maandag, dus tijd voor happy moments.

Ik werd weer happy van de mooie luchten! Ik neem er steeds meer de tijd voor en vind het ook weer leuk om te doen.

Ik werd happy van even shoppen bij de Primark met Rashel. Ik kocht er drie truitjes waaronder deze. En ja let vooral niet op mijn charmante crocs hahah.

En wij gingen weer naar de ijshockey natuurlijk. Met zus Lin en haar jongste dochter en oudste zoon. Teegan is 3 en Dav is 17 en dat was zo gaaf om ze zo te zien lopen dat Niomi er een foto van maakte.

Teegan doet zelf ook aan ijshockey en gaat als een speer mijn kleine vriendin, en ze kan sinds vorige week veters strikken dus je raad al wat er veel op de tribune gedaan werd hihi. Och ik hou zo van dat grietje!!

Een happy moment zonder een foto met zus is geen happy moment <3

We hebben weer genoten en gewonnen dus deze happy moments mag weer in de boeken!

En jullie happy momenten van de afgelopen week waren?

13 gedachten over “Happy moments #9

 1. Dat truitje staat je leuk;-) en die foto met je zus mooi, ondanks Alles vind ik je nog steeds mooi koppie hebben en sprekende blauwe ogen;-) power vrouw volg tijdje je vlogs maar vind ze erg leuk.wens je veel sterkte met alles , is je pijn in je kaak al verdwenen?
  Liefs

   1. Owh lijkt dan vast zo door licht haha mooi ik bruin groen …is keer wat anders.

    Fijne dag, geniet van de zon.ik ga lekker wandelen met mijj hond grote knuffel kruising rottweiler herder een lieverd en heel mooi hihi foto’s staan wel ergens tussen mijn blogs bij herfst foto’s geloof ik xxx

 2. Let jij nou nog op het materiaal van zo’n truitje? Ik wil altijd alleen maar katoen en dergelijke. Als het polyester is, laat ik het hangen want ik word daar altijd zo zweterig in…

 3. wandelen op de heiden nieuwe laptop, zelfgemaakte slagroomtaart, in de tuin met een lekker zonnetje op mijn gezicht… te veel happy moments om op te noemen!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.