Happy Moments – Daisy #2

Happy Moments – Daisy #2

Het is weer eens tijd voor mijn happy moments. Beetje later dan gepland helaas.

Ik heb weer een aantal happy moments van afgelopen week, lees je mee?

Het begon met maandag, heerlijk weer hadden we hier. Ook hebben we sinds kort een klein vijvertje, no worry, we gaan hem uitbouwen naar een grotere variant πŸ˜€ Ik kan hier naast gaan zitten en hier uren naar kijken!

Ook deed ik weer een bestelling bij Otto, want naast zwarte bovenkleding heb ik ook wat zwarte werkonderstukken nodig. Ook weer van Vera Moda en ik ben het meest blij met de satijnen rok πŸ˜€

Uiteraard hoort bij een bbl opleiding een schooldag elke week, dus daar moesten ook spullen voor in huis komen πŸ˜‰ Ben echt helemaal verliefd op het flamingo schetsboek πŸ˜€

Ook won ik een mooi pakketje make-up van Pixi beauty <3 Love goede face palettes, dus hier moest ik een happy moment van maken πŸ˜€ Helaas was postnl niet heel fatsoenlijk omgegaan met het pakketjes, gelukkig hebben we altijd 70% alcohol in huis, zeker na het ongelukje met de jongste op school in oktober/november πŸ˜‰ Niet mega ernstig hoor gelukkig πŸ™‚

Ondanks ik niet heel fit ben ( neusverkoudhoeid icm hooikoorts) heb ik toch een aantal happy moments kunnen delen met jullie van afgelopen week.

Op naar volgende week!

Wat was jullie happy moment?

9 gedachten over “Happy Moments – Daisy #2

    1. Mijn opleiding kan je vinden in de eerste happy moments die ik deelde vorige week πŸ˜‰

      Sowieso is het lastig werk vinden in deze corona crisis, maar was eens na gaan denken wat ik nou echt wilde en waar mijn ambitie ligt. En dan is niet in de wereld der secretaresses πŸ˜‰

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.