Happy Moments – Daisy #3

Happy Moments – Daisy #3

Yes, Dais is weer terug met haar happy moments hoor! En wat voor week! Heel veel HAPPY moments, lees je mee?

Het begon eigenlijk een kleine anderhalve week geleden toen ik een adres doorkreeg vanuit school voor een bbl-plek, want man man man, wat heeft dat een hoop tijd en energie gekost om die te vinden. Ik die donderdag gebeld, mijn cv moeten mailen, de dag erna gesprek, en die dag daarna ( vorige week zaterdag dus als je dit leest) een dag meegelopen.

Afgelopen dinsdag moest ik op gesprek komen, n.a.v. de meeloop/snuffeldag. Rete spannend ondanks iedereen positief was! Gezonde zenuwtjes zullen we maar zeggen! Achteraf niet nodig geweest: want Dais heeft eindelijk een BBL gevonden!
Ik kom in een gezellig team te werken, wat enorm scheelt, want een leuk team maakt werken een stuk leuker!

Ook kreeg ik mijn allereerste lipstick van MAC binnen! Welliswaar voor mijn eigen blog, maar hier is al eerder een MAC review van mij voorbij gevlogen dus stay tuned! Je kan je goed voorstellen dat dit voor mij als beautyblogger een ook een mega HAPPY MOMENT was!

Bij een nieuwe baan in de optiek hoort ook een nieuwe bril, want ja niet ontspiegeld, dat kan natuurlijk niet, dus ik zocht gelijk een nieuwe bril uit. Want mijn oude was van een concurrent… Precies, dat moeten we niet hebben. Ik ben er superblij mee! Heel anders dan ik eerst had, maar dit geeft mijn gezicht een warmere uitstraling­čśü

Zoals jullie kunnen lezen had ik een hoop te vertellen deze week­čśü Om het niet al te langdradig te gaan maken, gooi ik er op z’n la familia B’s nog een mooie luchtfoto in­čą░ niet de allermooiste, maakte hem onderweg naar werk in de bus vanmorgen.

Wat was jullie happy moment deze week?

15 gedachten over “Happy Moments – Daisy #3

  1. Die bril je staat je heel erg leuk! Misschien mag je later nog meer brillen uitzoeken.
    Mijn happy moment van deze week is scouting vrijdagavond – erg gezellig in een toren.

  2. Gefeliciteerd met je BBL-plek! Je hebt een heerlijke week gehad. Ik ben afgelopen week voor het eerst in vier jaar weer naar de Efteling geweest. Dit was zo’n heerlijke dag, ik was echt weer even een kind ­čÖé

  3. Heb je de lipstick zelf besteld of ben je benaderd om een review te schrijven? Mijn eerste skin care review die ik heb geschreven is een product wat een vriendin van mij op de markt heeft gebracht dus die lijn was heel kort ­čÖé

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.