Happy moments

Happy moments

Hey!!

Ben er weer een keer met een blogpost. Gewoon even de happy moment’s van een puber!

Iedereen heeft zo zijn happy momenten en dat had ik pas toen ik lekker even met een vriendin buiten was :D. Wat kan je genieten van de lucht hihih, jeetje lijk wel een oud wijf maar ik vind het super om naar te kijken.

En dan de momenten met mijn moeder. Lekker erop uit gaan en dan ook nog eens je angst overwinnen! Shoppen mogen we natuurlijk ook niet vergeten te noemen!! Ik ben ook super blij met mijn nieuwe Airforce jas!!
Dat zijn dan gelijk 2 vliegen in 1 klap. Maar ik kan ook heerlijk genieten van momenten alleen op mijn kamer. Mijn notitie boekjes vol kladderen of bezig zijn met mijn haar of make up.

Als mijn vader thuis komt is  het een dolle boel want dan is het stoeien tot ergenis van mijn moeder want die roept dan altijd dat het gesticht weer geopend is omdat we dan zo druk zijn haha.

Ik ben net 14 maar ik vind het ook heerlijk om na het eten nog even een wandeling te gaan maken, gewoon van de rust genieten!!

En geloof het of niet maar deze puber vind het ook heerlijk om haar huiswerk te maken ookal is het voor een week later :D, het kan maar af zijn denk ik dan!

Wat zijn jullie happy moment’s?

Eén gedachte over “ Happy moments

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.