Even wat anders

Even wat anders

Ik was toe aan even wat anders.

Ik ben weer helemaal happy met mijn nieuwe haartjes!

En hey goedemorgen!! Ik heb de laatste tijd niet veel online gezet, maar ik was van mijn vakantie aan het genieten of ik was druk aan het werk. Ik heb veel gewerkt deze vakantie en vond het heerlijk, maar was ook dan wel weer blij met een day off ;).

Ondertussen was ik de laatste weken ook weer bezig met mij voor te bereiden op school. Toen ik net een week vakantie had riep ik al dat ik graag wilde dat school weer zou beginnen :D. Gewoon omdat ik zoveel zin heb in dit nieuwe jaar!
En bij dat nieuwe jaar vond ik een nieuw kapsel met kleurtje wel toepasselijk. Ik heb altijd blonde plukken in mijn haar laten zetten maar ik wilde nu gewoon een keer wat anders.

Ik heb nu de bovenkant donkerder gemaakt en de onderkant wat lichter en ik vind dat donkere wel wat hebben! Verder heb ik het in lagen laten knippen.

Het was wel even wennen maar helemaal blij mee. Mensen zijn bij mij donker haar natuurlijk helemaal niet gewend hihi, maar mijn ouders en zusje vonden het ook super gaaf.

Nieuwe look, nieuw schooljaar…kom maar op 😀

8 gedachten over “Even wat anders

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.