Happy new year!!!

Happy new year!!!

Happy new year!!

Lieve volgers, een heel gelukkig en gezond 2018!!!

 

Normaliter komen er artikels om 6 uur online maar ja nee dat gaat vandaag niet he, want het is om 0.00 2018!! Wij zijn nu lekker vuurwerk aan het afsteken. Nou ja de meiden en manlief want deze meid gaat  maar niet naar buiten he!! Ik kijk gezellig vanachter mijn keukenraam naar al het mooie en vooral harde vuurwerk! Afgelopen zaterdag zijn wij naar scheveningen geweest om weer te kijken naar het opbouwen van de vuurstapels en zoals gewoonlijks hoort daar een foto bij zoals wij dat elk jaar doen.

Ik hoop dat jullie ook een top oud en nieuw hebben gehad met mooi vuurwerk 😉

6 gedachten over “Happy new year!!!

 1. Hey Rachel,

  Ik wens je een heel mooi 2018 toe , ook voor je gezin.
  Wat fijn ,dat je genoten hebt van oudjaars avond.
  Ik ben ook niet zo van het vuurwerk, maar kan er wel van genieten .!
  Nieuw jaar ,nieuwe kansen , veel succes met je vlog.
  Ik blijf je volgen , maar vooral keep strong !
  Liefs van Ria.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.