Happy valentine day!

Happy valentine day!

Happy valentine day! 14 februari, de dag van de liefde….

Oke oke beetje overdreven dit weer he haha. Elke dag is het de dag van de liefde denk ik dan als je met iemand samen bent.

Roon is al 25 jaar mijn valentijntje en echt valentijn vieren dus wij dus niet. Ja een bosje bloemen of een luchtje, maar voor ons hoeft dat allemaal niet zo. Vanavond romatisch uit eten? Welnee, meneer ligt op de bank netflix te kijken en ik zit op de ijsbaan hahah. Dat is onze valentijn dit jaar en dat vinden wij niet erg. We houden van elkaar, we worden boos op elkaar en ja ook wij maken bonje hoor.

Vroeger toen we nog jong waren kreeg ik een ketting met een hartje eraan en dat hing dan om een knuffel beertje, super schattig.

Maar na mate je ouder word, boeit je dat allemaal niet meer zo, ben al blij als die ’s middags uit zijn werk komt en ik weer de oren van ze kop van praten met wat er die dag allemaal gedaan is, haha.

Hoelang zijn jullie al samen en wat doe je met valentijnsdag?

Nogmaals hier geen romatische date, maar hij weet dat ik van hem hou <3

16 gedachten over “Happy valentine day!

  1. We zijn nu 4 jaar samen en doen niet echt aan Valentijndsdag. Toevallig zijn we dit jaar wel gaan uit eten maar moeten wel lachen om dat commercieel gedoe er om heen.

  2. Wij zijn bijna 12 jaar samen. Onze Valentijn bestond uit een Valentijnsdiner dat ik samen met mijn dochter heb bedacht en heb uitgevoerd. Alles moest van haar in hartvorm en het werd zeer gewaardeerd gelukkig.

  3. Wij zijn ondertussen al bijna drie jaar samen. Ik ben zelf niet zo into Valentijn, maar mijn vriend wel dus hij was stiekem een chocoladetaart gaan kopen, haha!

  4. Veel te commercieel, maar dat had ik laatst al verteld in een blogpost hier haha😏

    En indd waarom alleen op deze dag extra lief voor elkaar zijn? Spontaan is veel leuker😄

  5. Ik heb geen relatie nooit gehad ook. Maar als ik jouw posts en de dingen in de winkels zie liggen voel ik de kriebels toch wel om een Valentijn te hebben.

  6. Wij zijn 15 jaar samen en hier ook niets romantisch hoor, ja vanavond on s speciale Valentijns toetje ( meer voor de kinderen), verder weet hij wel dat ik van hem hou.

  7. Ik ben mijn eigen Valentijn en doe er dus niets mee. Maar iemand die me dierbaar is een keer extra in het zonnetje zetten, daar heb ik geen speciale dag voor nodig. Juist onverwachts iets liefs doen vind ik veel leuker.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.