Happy valentine!!

Happy valentine!!

Het is weer 14 februari en dus weer valentijnsdag. Een dag waar we onze lovers verassen met een bos bloemen, bonbons of wat anders.

De kaartjes worden verstuurd, geschreven en per post of lekker makkelijk via hallmark of greetz. En dan die anonieme kaartjes…..heb er toen ik nog jong was een paar gehad en werd daar gek van want ik wilde natuurlijk weten van wie!! Twee daarvan ben ik achter gekomen hihi, en ja dat vond ik leuk maarja ik had al een relatie en dat wisten hun ook, en mijn type waren ze niet, ook dat wisten ze hahha.

Doen wij nog aan valentijnsdag? Ja en nee, Roon neemt altijd wel iets van een bloemetje mee en de meiden geven altijd een roos, zo lief maar verder geen gekke dingen hier, want eigenlijk is het elke dag wel valentijnsdag voor ons en zo geld dat ook voor vader en moederdag! Tuurlijk is het leuk om wat te krijgen of om te geven maar waarom moet speciaal op die dag? Wij zijn daar heel nuchter in ieder geval.

En jullie, stuur je een kaartje? koop je wat? ben ik wel benieuwd naar 😀

2 gedachten over “Happy valentine!!

  1. In de jaren 80 was er geen valentijn te bekennen in Nederland , is later over komen waaien uit Amerika. Leuk hoor en altijd gezellig, ik ben daar ook heel nuchter in .
    Maar… ik vind het wel heel attent om vanmorgen een valentijn kaartje te vinden op de keukentafel. Best wel lief en ik weet ook nog de afzender 😊

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.