Haters op het net

Haters op het net

Iedereen die wat doet op het net krijgt ermee te maken….de haters. Botte comments of pijnlijke en kwetsende, overal kritiek op hebben, je wel niet vertellen hoe fout je alles doet en ja zo kan ik een hele pagina vol tiepen. De scheldende haters heb ik nog het meeste hekel aan want het liefst sla je die persoon gewoon verrot om het maar even op zijn haags te zeggen. Ze durven wel vanaf achter hun beeldschermpje de stoere held uit te hangen maar in real life loopt het stront langs hun benen.

De kwetsende haters…ik snap die mensen niet, ook de pijnlijke niet, ik vraag mij dan altijd serieus af van waarom doe je zo tegen iemand die je niet eens in real life kent?? Why? Is dat dan om stoer te doen of om te laten zien hoe groot je wel niet bent vanachter je beeldscherm? Op die vragen zullen bloggers en vloggers nooit antwoord krijgen ben ik bang.

Ik ben ook redelijk door de stront getrokken op het net, via een bepaald forum, ach ach ach, ik dacht alleen maar, jullie kennen mij niet eens dus shut tha f…up. Van de week ook nog een paar comments op een vlog van mij dat ik dacht huh??? wat doejuh gast? als je iets niet leuk vind dan klik je toch verder en kijk je niet verder?

Anyway de beautyblogs die af en toe redelijk goed afgezeken worden….., komt die vraag weer…why? Dan denk ik hallo die beautybloggers geven jullie een kijk op bepaalde producten die misschien wel intressant voor je zijn, ja toch. Foodbloggers dito verhaal…”sjonge kan je eens wat maken wat wel te vreten is” lees je dan, man man leef en laat leven denk ik dan en houd gewoon je smoel!!

Niet alleen de bloggers en vloggers worden uitgejouwd op het net ook gewoon mensen die alleen maar leuk op twitter of facebook zitten, ik snap dat niet en zal dat nooit gaan snappen ben ik bang.

Rach, tut waarom schrijf je deze blogpost? nou omdat ik gewoon gefrustreerd ben om het feit dat mensen met een blog of youtube hun best om iets neer te zetten voor mensen die lekker leuk geintresseerd zijn maar dat het dan weer verziekt word door een stelletje die eigenlijk gewoon geen kanloos zijn.

Stoppen zal het nooit, dat weet ik ook echt wel en hoop dat mensen zich er tegenwoordig tegen kunnen weren op het net. ik kon dat toen niet en wilde bepaalde dingen stopzetten zoals project-a maar na denken en comments te hebben gehad besloten niet te stoppen want dat willen sommige alleen maar, van oh kijk dan ze is ermee gestopt omdat wij zo bot deden….jammer joh

Ik zie het als pesten op het net, en pesten is heel erg!! Hoeveel kids heb ik nu al wel niet voorbij zien komen op het nieuws met zelfmoord door pesterijen ….. kom op zeg, stop ook daarmee!!

Ik weet ik kan als huis tuin en keuken moedertje de wereld en het net niet veranderen maar hoop wel dat mensen een keer hun ogen gaan openen, en eerst goed nadenken voordat ze wat stoms gaan zeggen ๐Ÿ˜‰

Ben jij wel eens gepest in real life of op het net? durf je dat te vertellen hier?

10 gedachten over “Haters op het net

 1. Pfff… ja die internet-trollen… ze zijn zoooo zielig. Ik vraag me af wat dat soort mensen bezielt om zo’n reacties te plaatsen. Waarschijnlijk zijn ze gefrustreerd of zo. Goed te horen dat jij je er niet door laat beรฏnvloeden.
  Ik heb zelf gelukkig nog geen negatieve reacties gehad op mijn blog, maar mijn dochter is vorig jaar wel heftig gepest via Facebook. Gelukkig ben ik er toen tijdig achtergekomen en heb ik kunnen ingrijpen… want mijn god, wat kunnen meisjes hard zijn voor elkaar ๐Ÿ™

 2. Ik heb het eigenlijk vrij makkelijk gehad op school, nooit echt gepest. Tot het laatste jaar van de middelbare school… Daar deed ik iets waar mijn vriendinnen niet blij mee waren (ik maakte gewoon een eigen keuze, niets tenenkrommends raars) en toen heb ik niet echt meer een leuk jaar gehad… Op internet weet ik tot nu toe ook nog redelijk de negatieve comments te vermijden, vind ze ook erg vervelend en onnodig als ik ze ergens tegenkom.

  1. ooh balen van dat laatste jaar maar ja wel goed van je om een eigen keuze te maken en ja dat een ander daar niet blij mee is…. jammer dan maar de gevolgen he๐Ÿ˜” kansloos

 3. Ik had het er laatst nog over, dan ik tot nu toe nog geen negatieve reacties heb gehad op mijn blog. Als tiener werd ik gepest en dat vond ik heel erg. Zo erg, dat ik niet meer naar school durfde.

  1. meen je niet ๐Ÿ™ lijkt me zo erg he en waarschuw mijn kids ook dat ze het nooit in hun botte kop moeten halen om iemand te gaan pesten! en och meis bakken stront gehad vanwege ik persoonlijk contact had met bekende beautybloggers en waar dus ook fotos van online kwamen, en dat de shit rondom mijn anorex maar gelukkig valt het de laatste tijd mee en ja komt er eens een negatieve comment is het delete en move on

   1. Dat is dan gewoon jaloezie. Er zijn best wel wat jaloerse bloggers in omloop. Ik vind dat je het hartstikke leuk doe en moet echt lachen om jou vlogs! Ga zo door. X

 4. Gelukkig heb ik er zelf geen ervaring mee, maar jeetje. Wst een stel hersen en harteloze wezens. Niks van aantrekken Rach, ookal is het soms moeilijk, ik vind je blogs in iedergeval wel leuk en ik vind jou wel een heel dappere vrouw.
  Ik hoop dat je nog wel door gaat met vloggen en bloggen, en die sneue mensen, gewoon laten gaan๐Ÿ˜

  Groettekes Roos

  1. Tuurlijk ga ik gewoon door :d nee het ging mij erom en niet alleen om mij maar om het gehele internet dat het zo bot kan doen tegen mensen die ze niet eens kennen ๐Ÿ˜‰ nee die tijd heb ik gehad dat ik zou gaan stoppen maar ik laat me niet meer uit het veld meppen ๐Ÿ˜€

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.