he he …tis weekend

he he …tis weekend

Zo het is vrijdag en dus voor ons een beginnend weekend!!!! Halloween weekend al doen wij er niet veel aan moet ik zeggen, ik hoef me in ieder geval niet te sminken want heb een ontstoken oog wat boven en onder super dik is dus dat ziet er niet uit en doet nog pijn ook haha. maar dat mag de pret niet drukken want we hebben zoals gewoonlijks weer een druk weekend voor de boeg!! Dit weekend word ons neef(je) 18 jaar!! en dus tijd voor een feestje vind je niet!!
Met de tattoo op me arm gaat het goed, gister dacht ik dat me arm eraf zou vallen moahahah werd wakker en hij was zoow dik en zoow rood hahaha niet goed maar het hoort erbij en nu is hij weer geslonken en word hij alleen maar mooier pijn doet het ook niet meer, word alleen hondsdol van het smeren met vaseline, bah alles zit dan onder hahah en dat moet ik ff 6 weken volhouden het is niet anders, je moet er wat voor over hebben toch!! ik wens iedereen een fijn, griezelig weekend toe!!

ps. eer, je vind het toch niet erg dat ik je foto gejat heb he

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.