Heb geen tijd joh!

Heb geen tijd joh!

Tja vakantie hebben is leuk maar om naast je kids bezig te houden, je sites, en sociale contacten ook bij te moeten houden is uhm lastig. Spreek mensen heel snel want ik moet weer verder zeg ik dan. Weinig tijd dus. Zag dat mijn laatste update vorige week zondag was, dikke schande man hahah. Maar ik geniet liever met mijn kids, en nee niet met me vent want die is druk aan het werk 6 dagen in de week en alleen vandaag had ik hem voor mij zelf ;). die tijd hebben we ook goed benut, lekker met zijn tweetjes de hort op geweest, de meiden hadden een kinderfeestje dus pa en ma genieten maar!! Aankomende week is het een week met voorbereidingen afmaken voor nio haar B-day feestje wat we zaterdags vieren (maandagde 18e is ze jarig), ook daar mijn handen aan vol en ook met mijn handen in het haar daardoor want wederom moet roon werken en moi staat er dus alleen voor, maar goed ik heb daar wel mijn oplossingen voor gevonden, je weet ook gelijk wie je vrienden zijn om het zo maar te zeggen ” als je me nodig hebt kan je me altijd bellen” ken je die zin…dikke lul 3 bier!! maar goed ik red het wel en mijn visite zal zeker niet te beroerd zijn om ff de pootjes uit te steken om te helpen, helpen ze niet zitten ze droog zonder koffie 😀
Gister zijn we lekker een dagje naar mijn neefje martin en zijn meisje ginny geweest en daar mocht moeders op locatie gaan koken…jawel rach haar roti haha, en tuurlijk was die weer lekker :D. De meiden hebben lekker gezwommen in de tuin daar en gin en ik hebben ff lekker girl talk gehad en me neefje was ook lekker op tijd thuis;)

Ben wel op tijd naar huis gegaan rond 18.00 en was om 19.00 thuis met 2 gesloopte meiden en ik zelf was zo gesloopt dat ik de auto zo dicht tegen de bosjes had geparkeerd en er dus aan de andere kant uit moest, wat mijn pooier bak dan niet doet is het signaal afgeven voor het brandende licht nog…met als gevolg een vloekende moeder vanmorgen tegen haar dochters dat ze voortaan met hun handjes van de lampjes af moeten blijven….*kuch* zegd roon ” ik weet het niet rach maar die meiden hebben het niet gedaan, jij heb je lichten nog laten branden truttie” moahaah oeps. Maar goed na even bellen met martin en een paar startkabels liep hij weer *poeh*
Een druk en lekker dagje gister dus wat eindigde op de bank, slapende onder de nieuwe x-men film (beetje zonde weer rach)

Ik heb dus weinig tijd voor updates, Project-a geef ik straks nog een mini update en dan gaat ik weer ff lekker van me gezinnetje genieten 😉

6 gedachten over “Heb geen tijd joh!

  1. Wat Bianca al zegt je site blijft wel staan hoor (tenzij je niet betaald) haha.
    Geniet lekker van je gezinnetje, dat is het belangrijkste, het is nu eenmaal vakantietijd.
    Leuke foto van je gezin echt prachtigggg.

    Ik ga morgen lekker op vakantie, fijne week het wordt mooi weer als het goed is.

    Groetjes Mirella

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.