Heb het gedaan!

Heb het gedaan!

Ik liep al een tijdje met het idee om een muurtje in de huiskamer zwart te verven. Ben natuurlijk zo bezig met mijn spulletjes en wilde wat anders maar durfde gewoon niet hihih maar gister avond ineens na het eten, ja je leest het goed, heb ik de verf gepakt en ben gaan verven en binnen 20 minuten was het muurtje klaar hahah. Roon was er niet want die was naar de training met niomi maar die stond ook versteld te kijken 😛

Afijn, het muurtje is zwart en ben er erg blij mee :D. Met roon ook over gehad dat ik de slaapkamer een muur zwart wil en de badkamer wil aanpakken en daar stemde hij in mee hihi dus top. De komende weken zijn we dus aan het klussen in huize B

De badkamer word trouwens zwart/wit!! dat vind ik altijd zo mooi om te zien op pinterest :). Ik was wel kapot na het verven dat snap je en mijn nacht was uh…ja drama, maar ik heb wel mijn zwarte muurtje!! En ik voel de vraag komen van waarom doet roon dat dan niet? Roon verft niet, ja het plafond maar hij heeft er zo’n hekel aan dus in die 21 jaar dat we samen zijn verf ik al haha, maar ik vind het leuk om te doen 😀

Vinden jullie verven in huis ook leuk of pas je liever?

5 gedachten over “Heb het gedaan!

  1. Super ! Je muurtje heeft nu een mooie warme uitstraling.
    Ik had precies het zelfde , wit is zo wit. ik heb nu mijn muur heel donker grijs geschilderd (bijna zwart ) gewaagd ja dat wel, maar ook ik ben er erg blij mee. Dus op naar het volgende muurtje 🙂

  2. Mooooooooooooiiiiiiiii! Je hebt jouw roeping misgelopen Rachel! Je had schilderes moeten worden…… Like iT black!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.