Heb het toch wel goed gedaan…

Heb het toch wel goed gedaan…

Dit is gewoon even een persoonlijke blog tussendoor ;),  lekker kletsen over onze meiden.

Al zeg ik het zelf….ik heb het toch wel goed gedaan vind ik. Ik, we zijn er nog niet maar als ik zo naar onze meiden kijk denk ik “kijk dan rachie dat hebben jullie wel ff mooi gemaakt en al opgevoed zoals je dat wilde”

De meiden zijn 12 en 13 nu en als ik zo naar ze kijk denk ik, waar is de tijd gebleven mensen, zo heb je ze als hummel in je armen en zo zitten ze samen huiswerk te maken.

Kijk we gaan natuurlijk niet zeggen dat het de perfecte kids zijn en wij de perfecte ouders want die bestaan echt niet! We hebben pubers in huis en we hebben met Niomi, de oudste al een hoop gezeik achter de rug gehad maar de tut is 200 graden gedraaid en het gaat super goed thuis nu met haar en op school….och ze is om door een ringetje te halen met super cijfers :D, zo goed dat ze gaat kijken op een andere school omdat ze haar opleiding hier op de huidige school niet voort kan zetten omdat ze hoger op gaat. Het voetballen gaat ook super op haar blessures na dan maar daar word aan gewerkt met fysio.

Rashel gaat ook super, staat inmiddels ingeschreven op een middelbare school en is er klaar voor…..en ook voor het puberen hihih. Ze was zo heerlijk girly girl maar dat zie je gewoon met de week veranderen en dat hebben jullie ook wel gemerkt in de vlogs want daar is ze niet meer zovaak in te zien. Ze heeft andere dingen en is meer buiten bij vriendjes en vriendinnen dan thuis, wat ik als mama jammer vind maar ook haar moet ik los laten net zoals ik dat heb moeten doen met Niomi.

We hebben het dus als ouders  nog niet zo slecht gedaan als ik dacht. Tuurlijk ze groeien op met een zieke moeder, maar weten ook niet beter want zijn daar vanaf kleins mee opgegroeid. En ja dat is moeilijk en lastig voor ze geweest maar ondanks dat….zijn het normale gezonde vrolijke meiden die keihard hun best doen om hun doelen te bereiken.

Nog een paar maanden en dan is het zomervakantie, Niomi klaar voor de 2e en een hoger niveau en Rashel die gaat starten als “brugpieper” op de middelbare……kom ik weer waar blijft de tijd…tik tak tik tak.

Ik zie op het net en om mij heen allemaal mensen met baby’s, kleine kids….ook in mijn omgeving en dan kriebelt het gewoon haha ja geloof het of niet!! Nou is dat natuurlijk onmogelijk en geloof me Roon wil echt geen kids meer waar ik mij aan de ene kant wel wat bij kan voorstellen maar toch blijft het kriebelen. Gelukkig heb ik vrienden met kleine kids waar ik lekker mee kan kroelen en zeg nou zelf, nu nog kids erbij krijgen ? neeeee gaat hem niet worden. Niet alleen om het feit dat ik een ziek lichaam heb maar ik zou dan mijn vrijheid ook kwijt zijn en heb het al zo druk dus nee, wees niet bang, er komt geen bericht dat ik zwanger ben!!

Ik, wij, zijn trots op onze kids en geniet ervan hoe ik ze zie groeien van ukkies tot diva’s, want believe me honey het zijn echte diva’s 😉

 

 

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.