heb ik dat!!

heb ik dat!!

Vanmorgen toch maar weer naar de huisarts gegaan, vorige week donderdag antibiotica gehad maar sloeg niet echt aan en liep zaterdagavond bijna blauw aan van de benauwdheid!! kon vanmorgen snel terecht gelukkig en moet toch door gaan met die antibiotica en is ook verlengd voor 5 dagen  dus 13 dagen aan de kuur. heb een nieuwe puffer gehad, seretide, die moet ik naast mijn ventolin gaan gebruiken, de ventolin moet ik echt heel snel gaan minderen!! ik mag er 4 per dag en gebruik nu al 16 pufjes op een dag …. niet strak dus. de seretide moet de ventolin gaan versterken en moet zeggen heb net een puf genomen en het gaat wel wat beter. pffff alleen morgen op stel en sprong een longfoto laten maken want er zit een onsteking in mijn linkerlong!!!! de huisarts wil daar even het fijne van weten zodat ze weet wat ze mij er nog ( ja nog ) meer bij kan gaan geven.  ik word hier werkelijk echt heel moe van letterlijk en figuurlijk!! ben nu anderhalve week ziek en onderweg en het enigste waar ik aan kan denken is slapen!!! de huisarts, hele lieve vrouw hoor, vroeg mij gelijk als eerste of ik trainde met die benauwdheid, waarop ik trots antwoorde “ja maar natuurlijk!” nouuuuuuuu  het liefst had ze me tegen de muur gescholden hahaha maar noemde mij netjes oooow sukkel!!! dat mag ik dus nu niet doen, daaaaaaag elke dag 10 km hardlopen, en krachttraining 🙁 maar goed rach is eigenwijs en flikt het morgen toch wel weer om ff te trainen.

maar goed ik gaat het maar uitzitten die griep/ longdinges en hopelijk heeeeeel snel beter!!!

7 gedachten over “heb ik dat!!

  1. ahum zag ik net niet ergens staan dat jij ben gaan trainen …… rachie????? stront echt stront eigenwijs ook he!! maar goed knap nou maar op tut!!!

    1. hoo hoo even voor de duidelijkheid ik heb “gelopen” op de crosstrainer en niet “hard gelopen” 😉 en moet zeggen dat het nog top ging ook 🙂 roon stond ernaast dus ik word echt goed in de gaten gehouden hoor;)

  2. tja rach je word wel ff met je neusje op de feitjes gedrukt zo;) knap eerst maar eens op en loop dat gelijk 20 km:)

  3. oow schatje het zat erin he:( en idd even niet trainen tut, weet dat het moeilijk is maar wat heb je eraan als je tig ventolin naar binnen moet werken als je aan het trainen bent ? je loopt je eigen helemaal kapot man:S
    sterkte morgen met die foto maken en hopelijk knap je snel op;) dikke kusssssssss

  4. truttie jij gaat dus mooi nah ff niet trainen he want denk es mooi ff aan je gezondheid wijffie!!!! leg die trainen maar ff aan de kant en zorg dat je beter word trainen kan daarna ook nog niet dat ik dalijk bericht krijgt dat jij in het ziekenhuis ligt he:@ dus KAPPEN MET TRAINEN FF!!!!

    lafya en hou je rustig xxxx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.