Heb ze eindelijk!!

Heb ze eindelijk!!

Hey!!

Ik maak weer even een blogpost voor jullie want ik heb weer wat te vertellen hoor!! Ik ben al een hele tijd gek op sleehakken en nee die had ik echt nog niet! Ik droeg die wel eens van mijn moeder maarja die was daar niet echt blij mee ondanks ze zelf niet meer draagt maar oke, ook goed en ik wilde toch wel een beetje het model van Isabel Marant. Nou zijn de echte duur, i know en ik ben niet zo’n held met schoenen netjes houden …kuch…hahhah dus ja, en waarom duur doen als het goedkoper kan toch :D.

Ik had ze al een paar keer op het net voorbij zien komen en ik heb ze nu eindelijk gekocht en jawel op de haagse markt bij Ivy schoenen voor 30 euro!

Ik ben weer een happy girl met nieuwe shoes!! Het is even wat anders dan al mijn gympen natuurlijk maar deze….oef love them!! En ik had nog geluk ook want op de site waren ze er niet meer in het zwart in mijn maat dus ik ging dan voor de grijze, maar daar stond nog een paar in het zwart en in mijn maat!! Nou helemaal happy dat snap je zelf ook wel.

Ik vind ze super leuk onder een spijkerbroek staan maar je kan ze eigenlijk overal onder dragen.

En wat vinden jullie van mijn nieuwe shoes?

8 gedachten over “Heb ze eindelijk!!

  1. Mooie schoenen hoor! Maar wat is eigenlijk gebeurt met de Philipe Modal sneakers? Had je moeder toen besteld samen met de Balenciaga’s voor haarzelf. Ik heb die nog nooit gezien bij jullie.

  2. Ik heb deze ook πŸ˜€ Draag ze alleen veel te weinig hihi!
    Ze zijn echt super tof! En niemand die weet dat we nepperds hebben toch πŸ˜‰

  3. Ah, ze zijn prachtig! Ik begrijp dat je ze graag wilde hebben. Ik heb ooit met een schuin oog naar het origineel, dus Isabel Marrant, gekeken. Maar dat ging ‘m qua financiΓ«n niet worden πŸ™‚

    1. ze zijn duur ja en mama zou dan wel de echte kopen maar voor mij niet omdat ik nogal dingen verslijt in een rap tempo hahah maar als je er lang mee doet ….dan zijn het de centjes wel waard ;)en aan de andere kant je hebt voor dat geld meerdere schoenen en daar word ik dan gelukkiger van dan 1 paar dure!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.