Heerlijk ontstressen met kleimaskers!

Heerlijk ontstressen met kleimaskers!

Ontstressen, we hebben het allemaal wel eens nodig. Ik doe dat altijd met een maskertje. En dan niet zomaar een simpel sheetje, nee kleimaskers zijn voor mij de manier om lekker te ontstressen na bijvoorbeeld een drukke periode!

Vandaag deel ik een aantal van mijn favoriete maskers met jullie.

Clay & Glow

Dit is een van de masker die onwijs gehypet is de laatste maanden. Wat ik ergens ook goed snap. Het is is een super fijn masker, die ik graag afwissel met de andere maskers die ik heb. Wel wat prijzig, maar ik vind hem echt de prijs wel waard 🙂

it’s #owlgood kleimasker

Als het goed is nog te koop. Action heeft heel wat masker en doe ook mee met de klei trend. Een van de setjes die ik van Jan kreeg was het setje met tubes. Dit zijn wat kleinere verpakkingen, die ook ideaal zijn voor op vakantie. Ik heb van de de 4 tubes, nu 2 getest. Een ervan is dit leuke roze masker. Niet de exacte dupe van het roze masker van Clay & Glow. Maar doet zijn werk en is leuk om mee af te wisselen 🙂

Gebruik jij wel eens met kleimaskers om even een me-time momentje te nemen en te ontstressen?

reactie's

reactie's

16 gedachten over “Heerlijk ontstressen met kleimaskers!

 1. Nu ik je blog lees,besef ik dat ik echt weer ME time moet inplannen. Ik kan me niet eens meer herinneren wanneer ik voor t laatst een maskertje opgedaan heb.

 2. Nee gebruik het echt nooit en ik moet nodig ontstressen haha

 3. Ik doe het te weinig, ik heb ze hier in mijn kast staan, maar vergeet het gewoon . Goede reminder om het weer eens te doen, even me-time. En wat een mooie verpakkingen zeg.

 4. Ai, is veel te lang geleden. Ik heb wel wat maskertjes liggen. Geen idee of het kleimaskers zijn; voor mij voelen alle maskers als klei 🙂

 5. Ik gebruik eigenlijk nooit maskers. Het is voor mij al een grote stap voorwaarts dat ik nu ‘s avonds Nivea creme op mijn gezicht kledder voor het slapen gaan.

  1. Set van de action zit tussen de 2 a 3 euro

   C&G zit rond de 40 euro ofzo voor een grote pot als deze.

 6. Ik gebruik dus echt nooit maskers he, maar dat zal vast wel eens goed voor mn huid zijn. 😉

 7. Je brengt me wel op een idee nu! Ik heb nog maskers liggen dus dit weekend maar even me time inlassen.

 8. Ik heb zoveel goed gehoord over deze masker, dat ik me er wel aan ga wagrn binnenkort.
  Bedankt voor de tips.

 9. Yup. Ik heb alleen een ander merk (Sand & Sky Australian pink clay mask + ook een hele fijne is die je zelf moet mengen met water van Laviesage). Ik doe het niet al te vaak. Eens in de paar weken. Wel heel fijn om je gezicht eens écht goed te reinigen. Dus dat ook alle vuiligheid uit de poriën komt. Klinkt lekker, maar je begrijpt wel wat ik bedoel denk ik?

 10. Lekker! ‘Vroegah’ deed ik weleens welness middagen met vriendinnetjes, maar eigen nu nooit meer. Ik ga nu een keertje naar de schoonheidsspecialiste. Lijkt mij ook heerlijk!

 11. Zo te lezen zijn veel vrouwen te spreken over deze kleimaskers. Vandaar dat het bij jou ook zo goed werkt ;p

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: