Heerlijk spul voor je haar!!

Heerlijk spul voor je haar!!

Wij gebruiken eigenlijk altijd andrelon en chi voor ons haar of de cocos shampoo en conditioner van de action. Dat vinden wij fijne merken en met mijn drama koppie het enige wat werkt for so far. Maar enige tijd geleden nam ik dit spulletje mee bij de lidle. Ik haal altijd de verzorgings producten voor de meiden daar omdat het voor het het fijnste spul is wat ze kunnen gebruiken zonder uitslag te krijgen. Denk aan reinigingsdoekjes en creme’s. En toen nam ik dit mee en mensen dit ruikt lekker en maakt je haar ook echt lekker soepel en zacht!! Het zijn flinke tube’s voor 1,49!! Nou dat is geen geld!! Nou let ik nooit op de kleintjes en zit ik ook echt niet low budget maar geloof mij met twee pubers in da house gaan dingen hard hahah.

Ik ontdek echt steeds meer van goedkopere producten die eigenlijk dezelfde werking hebben als de duurdere merken en dat vind ik nog een sport worden ook 😀

Kennen jullie deze shampoo en conditioner?

Ik zal alleen dan weer niet zo snel het wasmiddel kopen, dat blijf ik gewoon lekker bij de sligro halen maar ook de lidle heeft weer lekkere wasverzachter haha, nou ik kan zo nog wel even door gaan. Het gaat het gewoon om dat duur niet altijd goed hoeft te zijn 😀

7 gedachten over “Heerlijk spul voor je haar!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.