Heerlijke date!

Heerlijke date!

Jaaaa vandaag stond er weer een date op de rol en wel die met Cynthia van Misslipgloss.nl!! Cynth en ik hebben elkaar al een keer eerder ontmoet en dat was gewoon gelijk gezellie:D. Vandaag zou ze weer een bezoekje brengen aan ons en dat vonden wij enorm leuk en gezellig weer!! De meiden vonden het heel spannend, ze hadden haar al een keer in het echt gezien tijdens haar boeksignering maar hey thuis is natuurlijk nog leuker hihih.Vorige keer zaten ze gewoon op school maar aangezien het woensdagmiddag is waren ze eerder thuis en konden ze haar nog even meemaken en ooohhh rashel vond het heel spannend hihih, die gilt al een week dat ze haar handtekening wilde hebben, nou zeg ik dat moet je dan even vragen aan haar maar puntje bij paaltje durfde ze niet hahaha, lekker ding. Toen ik Cynth op ging halen hebben we nog even een toeristische route den haag gehad moaahah alles ligt open hier zo pffff maar goed dat mocht de pret niet drukken. We hebben weer heerlijk bij gekletst :D, heerlijke vrouw is het, gewoon een topper!!
date met cynth

Lekker even een bakkie gedronken en gewoon over van alles en nog wat gekletst. Daarna hebben wij haar even afgezet op een afspraak en rashel zei in de auto dat ze het nog spannend vond hahaha. De meiden en ik zijn daarna doorgereden naar scheveningen voor een bakje kibbelingen en daarna lekker naar huis toe.

Cynth lieffie het was weer top kanjer en op naar onze sushi date 😉 <3 xxxx

4 gedachten over “Heerlijke date!

  1. Wat leuk dat jullie elkaar gezien hebben. Ze lijkt me inderdaad heel aardig. Lekker ding ook dat ze geen handtekening durfde te vragen 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.