Heerlijke verjaardag gehad

Heerlijke verjaardag gehad

Zoals de tekst al zegd, heb ik een heerlijke verjaardag gehad, en alles lekker rustig want ik vier het nooit ;). De meiden hadden een luchtje gekocht voor mij wat ik weer graag wilde hebben. Heb dure luchtjes maar deze is zo lekker en de mijne was bijna op dus had hem maar weer gevraagd :D. Van mijn mannetje heb ik afgelopen week weer een paar nieuwe nike’s gehad, had 3 weken geleden al witte gekocht maar wilde toch wel een paar zwarte erbij :). Meestal op verjaardag hier gaan we uit eten maar ik had gewoon geen trek erin en maakte lekker zelf saotosoep 

Ik had als gebak een ordinaire tompoes en mijn, onze dag was goed 😀

Ik wil iedereen even bedanken voor de berichtjes, appjes, mailtjes, telefoontjes ect super lief!!

Nu ben ik weer een jaartje ouder en op naar het volgende jaartje ouder goed 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.