heet, heter, heetst

heet, heter, heetst

Mensen wat was het warm gister!!! super tropisch!! de een vind het heerlijk de ander kan er niet tegen, moi dus. ik heb een mega zwembad in de tuin staan maar zelfs daar had ik de kracht niet voor haha. De meiden hebben wel heerlijk genoten van het water en zijn er rond een uurtje of tien in gegaan en om twee uur heb ik ze er dus echt uit moeten trekken om wat te gaan eten :D, drinken deden ze vanuit het bad, ja service van het huis, moeders die langs de kant staat met drinken.

ik ben de dag doorgekomen op het ligbed, en toch wel ernstig verbrand …auw, dus dat was savonds koelen, koelen en nog eens koelen met als gevolg nu dat ik nog rooier als een tomaat ben hahaa. Vandaag is het hier een beetje sluierig dus geen tot heel weinig zon. ik vind het niet erg maar de dames wel, niomi brult maar “en nu krijg ik geen kleur” hahah.

wat hebben jullie gister met dat hottie weer gedaan ?

30 gedachten over “heet, heter, heetst

 1. Wauw, wat een mooi zwembad! Daar kunnen de dametjes zich goed vermaken. πŸ˜€

  Het is mij ook veel te warm geweest, nu heerlijk afgekoeld. Kan ik eindelijk m’n kamer eens wit verven. xD

 2. Het was zeker heet! Ik had een strand feessie van mn kleine neefje die 2 werd… we hadden super geluk met het weer, gezellig met een party tent op het strand. Alleen jammer dat de rose insloeg als een bom πŸ˜‰

  Groetjes

  1. hahah ja gek he dat die rose in sloeg haah ik hoef dat niet te drinken met dat warme weer want dan word het echt feest hahahah. wel leuk een strand feestje voor zoon uk πŸ˜€

 3. wat hebben wij gedaan?
  Nou net als jij, gepoetst, geruimd en gestoft en gezogen, gestreken en gesopt πŸ™‚
  Nog heel ff in het zwembad en grotendeels opgeruimd haha

 4. skatjeeeeee

  ben weer back in town in oostenrijk was t beter als hier stapte vanmorgen de auto uit hehe kreeg gelijk een klap van benauwdheid maar goed daar was het lekker warm zonder benauwdheid en sΓ‘vonds vest aan hihi maar top vakantie gehad weer πŸ˜€ spreek je snel ga de bank op ben kapot xxx

  1. heeey chicky πŸ˜€ ja was het leuk in oostenrijk!! goedzo!! enja hier benauwd bah bah, ja spreek je snel op twitter hahahaha trut dikke kus

 5. Hahaha dat zit er al vroeg in!!! “en nu krijg ik geen kleur!” Tuurlijk wel, ook in de schaduw kan je verbranden, weet ik alles van… au au au…

  Maar gisteren was het wel echt warm idd. Vandaag ook wel… ben er een beetje klaar mee hahaha

 6. Wauw zeg wat een mega-zwembad, dan moeten jullie wel een grote tuin hebben. Ik heb gisteren gewerkt en nu ook eindelijk twee weken vakantie, maar ik moet zeggen ik vind dit weer ff te warm, het verlamt je gewoon als je geen verkoeling hebt. Ik denk dat ik ook merendeel van de dag in het water had gelegen. Het is vandaag evengoed nog warmer volgens mij, flesje water zijn niet aan te slepen. Hopelijk ga je nu niet vervellen, goed blijven smeren met after-sun, is ook verkoelend misschien. Fijne avond!

 7. Ik heb gisteren met mijn moeder door de koele Makro gewandeld, in de tuin gezeten en later voor de ventilator.
  Hier is het nu nog warmer dan gisteren dus ik zit met een dichte deur voor de ventilator. Buiten is het echt niet te doen nu (34 graden!!)

 8. Ik heb binnen gezeten, ik krijg zo’n hoofdpijn van die warmte en daar pas ik even voor dus lekker op de bank onder de ventilator met een glaasje vocht naast me en mij hoor je niet meer. Oh ja mijn laptop op schoot vergat ik nog even te zeggen. πŸ˜‰

  Lekker hoor dat grote zwembad, die past niet eens in mijn tuin volgens mij. hahhaa

 9. Heeeeeeeeerlijk zeg. Ik snap nniet dat je er niet bij in ging πŸ˜‰ ik had het wel geweten met dat weer van gisteren! Wij hebben een druk visite dagje gehad eigenlijk πŸ˜› ’s ochtends naar mijn opa en oma geweest daarna door naar me ouders en daar gegeten om 2u naar de stad geweest om kwart voor 4 zaten we bij schoonouders en rond half 7 waren we thuis. In de stad vond ik het echt te heet, maar verder heb ik er wel van genoten πŸ™‚ .
  Vandaag zitten we weer buiten nadat er vanmorgen een kennis geweest is voor die wespentroep. Even gif gespoten want er zitten/zaten waarschijnlijk 3 nesten op het buurtje. Je kon eerst niet eens meer buiten zitten zonder wesp na wesp te zien en die dingen vlogen naar je hoofd. Echt niets voor mij!!

 10. Voor hottie gedaan? Eerst buiten zitten lezen maar daarna kreeg ik hoofdpijn en ben ik naar binnen gegaan.

  Maar heerlijk hoor zo’n moeder aan de kant met drinken en lekkere dingetjes ;).

 11. gister was het hot maar vandaag is het ook warm vind ik hoor bah!! en geen zon πŸ™ jullie hebben je verkoeling lekker in de tuin staan heerlijk zoon bad man πŸ˜€
  de meiden vinden dat helemaal goud he πŸ˜€

 12. warm was het zseker ja!!! en slapen ho maar hahaah en die rach maar smsen vanacht mohahah je kon echt niet slapen he πŸ™ en nee ik ook niet omdat ik gek werd van me foon πŸ˜› leuk fotos van de tuttas πŸ˜€

 13. ik heb gister van ellende ook maar een “badje” gekocht niet zo groot als die van jullie maar gewoon ff afkoeling man jeetje wat was het warm!!!

 14. he tut je bent wel lekker verbrand he haha joh vanmiddag ben je weer zwart met jou huidje πŸ˜‰
  lekker dat die meiden hebben gezwommen in dat aso bad van jullie πŸ˜€

 15. wat een leuke fotos rach πŸ˜€ vandaag niet echt weer om te zwemmen of wel ?
  goed je smoel insmeren dus hahah

  btw zou je niet meer van die gekke bekken naar me willen trekken bij het stoplicht moahaha mensen keken MIJ aan en IK deed niks haha

 16. *zucht* dat bad πŸ™‚ deed er een moord voor gister op kantoor zonder airco :@ je smeert je meiden wel goed in maar jezelf niet maoahhah muts

 17. ow ow ow die rach moest zooow lache om je vanmorgen in de super mijn god je bent idd rooier dan rood πŸ˜› muts
  heerlijke fotos van je dames

 18. heet he rach blehhh vandaag ook zulk plakweer hoeft voor mij niet hoor. leuke fotos van je meiden πŸ˜‰

 19. nice πŸ˜€ heerlijk voor die meiden dat bad he πŸ˜€ ik vond het op het strand niet te harden hoor bah plak weer

 20. wij lagen op het strand as you know, was goed te doen daar hoor. jullie hebben je wel vermaakt zo te zien

 21. leuke fotos rach en ik heb me vermaakt bij de airco hoor op het werk, hoefde niet eens te werken mohahaha maar ben daar maar gaan zitten

 22. ooooohhhhh ben zoooow jaloers op dat bad he hahaah, en ja je zag er idd goed verschoeid uit moahahhaaah trut, opletten he πŸ˜›

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.