Helemaal zelf gekocht!

Helemaal zelf gekocht!

Hey!!

Ik heb iets helemaal zelf gekocht en ja dus van mijn eigen centjes :D. Boeie zullen sommigen denken maar voor mij niet en ben er nogal trots op als ik het mag zeggen! Ik krijg een hoop…nou ja ik krijg alles en betaal eigenlijk nooit wat zelf. Altijd word ik gesponserd door mijn pa en ma. Maar als je iets koopt van je eigen geld zie je er ook de waarde van in, aldus mijn ouders die dat altijd zeggen. Ik wilde heel graag een horloge en mijn moeder is er al een tijdje naar op zoek voor haar dus wij gingen samen op pad. Mijn moeder slaagde helaas niet daar.

We gingen naar de boogaard in Rijswijk en ik wist al wat ik wilde hebben en ja bonus want ze hadden gelijk wat ik zocht!!

Een rose kleurige watch! Van het merk Donna Mea.

Er zit een flexibel bandje om wat ik fijn vind en lekker vind zitten. En hij is plat. I love it!!!

Hij was 29,95 bij de Lucardi. Nou dat is niet duur vind ik zelf en hoop er lang plezier van te hebben!!

Wat vinden jullie van mijn zelf gekochte horloge?

Natuurlijk had ik liever een Micheal Kors gehad haha maar die waren een beetje te duur en eerlijk dat ik ben zeg ik zelf dat ik dat nog niet waard ben ;). Wel iets om voor te gaan sparen natuurlijk maar voor nu happy met deze watch!!

6 gedachten over “Helemaal zelf gekocht!

  1. Hij is leuk Een horloge moet wat mij betreft ook niet té duur zijn, want dan is hij eigenlijk niet meer draagbaar, moet je de hele tijd oppassen dat je er geen krassen op maakt en zo…

  2. Wat een leuke meis! Super classy en vind hem echt super gaaf!
    Ik hou wel van deze stijl horloge’s!

    En wat goed dat je er zelf voor gespaard hebt 🙂 Is het extra leuk om te kopen!

    Heel veel plezier met deze leukerd!

  3. Wat een super leuk horloge. Ik vind hem echt leuk en vrouwelijk. En eerlijk… Ik vind aan Michael Kors zie je het bedrag niet af en ik denk dat deze rijkelijk nog mooier is. Met een MK zou ik veel te bang zijn dat er wat aan kwam.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.