Hema handcrème

Hema handcrème

Wie mij langer volgt weet dat ik een naast een lipbalm/labello verslaving, ook een handcrème verslaving heb. Het was ook een feestje toen de Hema Handcream binnen kan.

De verpakking van de Hema Handcream

De verpakking heeft een mooie roze kleur, die je in 2 tinten tegenkomt, met wat zwarte details en een peachy kleurige druppel. Lekker minimalistisch, maar ik hou hier van. Ook is de tube gemaakt van tenminste 57% gerecycelde materialen. Dit is iets wat ik enorm toejuich!

De tube heeft een inhoud van 65 ml, wat ook ideaal is voor in de tas onderweg of voor op reis!

De Hema handcream is een lichtgewicht handcrème die een rijke mix heeft aan oliën van kokosmoot, marokkaanse argan, avocado, abrikoos, macadamia, soja en zonnebloem. Zoals je ziet een goede mix aan verzorgende ingredienten.

De handcrème beloofd hydraterend te zijn, niet te plakken en zou snel in moeten trekken. Maar is dit ook zo? Ik heb al een hoop handcrèmes getest, dus tijd voor de ultieme handcrème test.

De geur is er een waar ik geen vinger op kan leggen, gezien er zoveel verschillende oliën in zitten. Het is wel een lekkere geur. Maar wat precies, i don’t know.

Dan de werking van de Hema Handcream, want daar draait het voor een groot deel toch wel om.

Allereerst, je hebt echt maar een kleur beetje nodig, lekker zuinig in gebruik dus. Hij smeert goed uit en je verdeelt hem makkelijk over je handen en je polsen. Hij is niet te dik, niet dun, echt zoals een goede handcrème met wezen.

Hij absorbeert inderdaad erg snel en hij plakt inderdaad ook niet. Hij hydrateert goed en je handen worden er enorm zacht van! Love it!

Ik ben dus enorm fan geworden van deze Hema Handcream en ga hem zeker opnieuw halen wanneer hij op is en ik een aantal andere tubes ook leeg heb haha, want heb er nu 7 open liggen #oops

Tip!

Waarom ik mijn polsen meeneem? Buitenom dat ik die meeneem tijdens het handenwassen? Als ik een shirt aanheb met lange mouwen, smeer ik ook mijn polsen goed in. De boord van de bouwen valt dan over de polsen heen waardoor de handcrème dan gelijk functioneert als een parfum  En gezien je toch meerdere keren per dag je handen/ polsen insmeert, blijft de geur de hele dag goed hangen.

13 gedachten over “Hema handcrème

  1. In de wintermaanden smeer ik me rot met handcreme. Heb dan ook verschillende merken staan en getest. Deze klinkt goed! Want niks zo vies al met vette glibberige handen verder moeten werken.

  2. Ik ben gek op de handcreme van de Hema en met dat leuke roze kleurtje, scoren ze alleen nog maar meer punten

  3. Deze lijkt me voor mij nu net iets te vrouwelijk maar een goede handcreme is echt wel een must nu! Als ik buiten ga drogen men handen altijd snel uit dus hydrateren maar!

  4. De roze kleur vind ik ook meteen al leuk aan deze verpakking. De ingrediënten lijken me erg lekker ruiken, van wat ik zo bij jou lees. Ik smeer ook de hele dag door 🙂 ik heb nu zelf gemaakte hand crème met een touch lavendel en die ruikt ook zo fijn!

  5. In de winter is bij mij handcrème echt een must. Ik krijg altijd zulke drogen handen in de winter, vooral bij mijn knokkels. Ik smeer dan bij het leven. 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.