Hema notd met argan oil

Hema notd met argan oil

Zo dat is even een hele tijd geleden dat ik mijn nagels deed!!

Het kwam zo omdat wij Niomi haar verjaardag vierde op een zondag en ik tijd over had en dacht kom ik ga mijn nagels lakken. Ik deed toen een knal roze kleur op van de Hema en vond het wel leuk maar ik vond het weer even TE voor mijn handjes en merk gewoon met dit lekkere weer dat ik toch liever kies voor lichtere neutrale kleuren.

Dus ….ondanks ik 6 lades vol heb met nagelak wilde ik weer een nieuwe. Ik ging voor een baby blauwe. En wat mij opviel is dat er op stond argan oil….oke dacht ik, dat is nieuw. Of het echt wat uit maakt zou ik nog moeten onder vinden.

Ik vind de lakjes van de Hema fijn om te lakken en ook deze lakte weer zoals ik gewend ben. Alleen ja het is een lastige kleur en kreeg strepen en ja ik had weer geen geduld natuurlijk hahah.

Het was dus weer een “pleur het er maar op” gevalletje maar nadat het gedroogd was vond ik hem wel mooi.

Lekker zomers is die zeker 😀

Vinden jullie lichte neutralen kleuren ook leuk in de zomer of maakt het je niet uit?

En het klinkt weer raar wat ik ga zeggen maar ik heb nu al een paar keer van groene nagelak gedroomd en er ook zelfs al mee in mijn handen gestaan hahah dus wie weet word de volgende notd wel groen 😀

8 gedachten over “Hema notd met argan oil

    1. oh dat vind ik ook zo leuk he witte nagels 😀 alleen het lakken is een drama en wat ik ook doe, welk merk ik ook gebruik…altijd strepen 🙁

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.