Henna by Farah!!

Henna by Farah!!

Via instagram kwam ik in contact met Farah. Farah maakt echt hele hele mooie henna tattoo’s en ja ik de dolle ben daar gek op 😀 en op gegeven moment zei de schat “rach ik kom gewoon een keer bij je langs en dat zet ik henna bij je” nouuuu ikke door het dolle heen hihih. Gister was het zover, daar sta je dan oog in oog met een in mijn ogen kunstenaar want ik kan net een bloemetje tekenen hahaha. We zijn gelijk begonnen want ja hey uuhh ikke crash 🙁 maar door lekker te kletsen ging dat goed en oh oh wat een schatje is ze 😀
mooie henna door Farah

Ik zat werkelijk vol verbijstering te kijken hoe ze even uit haar losse handje de mooie tekening maakte!! geweldig meis!!! Ze zou de meiden ook doen maar die wisten nog van niks dus die kwamen binnen vallen en niomi al kijkend zo van..uuhh ik wil dat ooooookk haha dus die waren door het dolle heen toen farah ook bij hun een mooie henna ging zetten:D. en of ze nogal niet genoeg had gedaan voor mij en de meiden kreeg ik ook nog eens een self made iphone 5 hoesje die ze zelf gemaakt heeft!!! hoe vet is dat dan!!! ik heb hem gelijk op mijn eifoon geklikt en ben er super super blij mee !! We zijn ook reuze blij met onze henna tattoo’s!!

Lieffie onwijs bedankt en dikke kusssss

Wil jij nou ook zo’n mooie henna of een leuke workshop of zo een gaaf telefoonhoesje…dat kan, neem dan even een kijkje op haar site door even hier te klikken 😀

We zijn weer een ervaring rijker en weer onwijs leuk om iemand van instagram te ontmoeten:D topper wederom <3

8 gedachten over “Henna by Farah!!

    1. geen idee hoe lang het blijft zitten het vervaagt in de loop der tijd maar wanneer weet ik niet 😉 en je zal kunnen vragen of ze ook andere hoesjes heeft 😉

  1. wauw ziet er super gaaf uit! heb meteen een kijkje genomen op haar website, en een mailtje gestuurd. zo’n iphone hoesje met henna vind ik wel echt mooi!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.