Herfstvakantie en ja we leven nog

Herfstvakantie en ja we leven nog

He he we kunnen weer even gaan ademhalen en even geen gehaast en geren smorgens en nog lekkerder…geen wekker!! Wij hebben herfstvakantie! Heerlijk. Heel lief dat mensen gingen mailen om te vragen waar mijn logjes bleven, nou uhh weinig inspiratie en niet zoveel zin en fut gehad. Zit wel veel op facebook en instagram maar dat kan lekker vanaf mijn eifoon of eipad en logjes daarop tiepen vind ik niet zo handig, maar goed we hebben nog even energie over dus ben even achter de pc gekropen 😉
we leven nog

Zijn er veranderingen hier? uh ja en nee, ik ben even gestopt met de medische malle molen, na weer te zijn teleur gesteld na het laatste onderzoek waar ze mij weer dood leuk vertelde niks te kunnen vinden en dus ja geen pijn medicatie kunnen geven. Nou toen zijn lichtelijk mijn stoppen door geslagen en heb alle verdere afspraken afgezegd, klaar ermee. Ik heb me nu totaal gerich op het genieten van mijn gezin voor zover dat kan op de momenten dat ik even geen pijn heb. Oke lastig want dat is gemiddeld een uur op een dag maar, maar ik verbijt me en maak er het beste van 😉 met of zonder slaap.

Met de meiden gaat alles zijn gangetje, nou ja, Rashel gaat niet zo lekker op school en we zijn nu aan het kijken samen met school wat voor haar het beste is. Niomi gaat top op school! en daar is mama natuurlijk heel erg blij mee 😀 ze komen er wel die tutties.

Plannen in de herfstvakantie? nee, lekker rustig aan genieten, een shoot, een verjaardag en verder doen waar we zin in hebben 😀

Verder niks meer te liegen dus ik gaat lekker het bankie op 😉 fijne avond!!

3 gedachten over “Herfstvakantie en ja we leven nog

  1. Ik vind het echt heel knap dat jij ondanks alles wat je meemaakt, iedere dag weer, ons toch het idee kan geven dat het zo goed met je gaat. Ik lees dat je zoveel pijn hebt en eigenlijk maar een uur per dag kan genieten van je kinderen, omdat het je de rest van de tijd moeilijk wordt gemaakt door de pijn die je voelt, en toch weet je dat optimistisch te brengen en dat vind ik zo knap.. Dikke knuffel voor jou Rachel, je bent super.

  2. geniet jij maar lekker van je vakantie met je meiden, en laat die medische malle molen inderdaad maar even voor wat het is want je bent dalijk nog hondsdol erbij haah rustig aan tut

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.