Herfstvakantie ….

Herfstvakantie ….

Het is weer herfstvakantie.

Voor de een heerlijk, voor de ander niet.
Vroeger, toen de meiden nog klein waren vond ik het heerlijk, nou ja soms. De eerste paar dagen ging het goed en daarna was het bonje en drama haha. Tegenwoordig niet meer. Ze gaan hun eigen gangetje om we doen wat samen.
Of ze zijn aan het werk, want ja extra centjes verdienen is natuurlijk lekker 😀

Als het weer een beetje meezit gaan we ’s avonds lekker rond rijden, dan wel niet op de scooter want dat is te koud voor mij nu. Nee gewoon in de auto en kijken of wij mooie foto’s kunnen maken.

Verder hebben wij dus geen vaste planning in de vakantie. Roon is gewoon aan het werk dus wij bekijken het per dag waar wij zin in hebben. Lekker geen verplichtingen en voor hun geen wekker. Mijn wekker gaat wel omdat Ro eruit moet natuurlijk en ik sta dan meestal ook gelijk op. Ben niet het type wat terug gaat en gaat uitslapen.

We zullen vast nog wel een dagje gaan shoppen!! Daar heb ik in ieder geval wel zin in en de meiden zijn daar ook altijd wel voor in!

Wat doen jullie in de herfstvakantie?

Ik wil nog wel gaan proberen een keer te gaan zwemmen. Vaste bezoekers weten dat ik niet mag zwemmen maar ik ga gewoon opzoek naar een warm bad en kijken of het gaat lukken ;). En dat komt echt door hubby want die heeft een abbo afgesloten en gaat nu twee keer per week zwemmen! Hoe heerlijk!!

Wij gaan in ieder geval lekker genieten van onze vakantie!

10 gedachten over “Herfstvakantie ….

  1. We zijn voor het eerst thuis met de herfstvakantie ( normaal klimmen we in Zuid-Frankrijk) en we doen het lekker rustig aan. Gisteren naar SamCity geweest, daar konden de jongens trampoline springen en morgen gaan ze zwemmen en ga ik daar een beetje werken op de laptop.

  2. Geniet van je herfstvakantie! Hier was het vorige week herfstvakantie, lekker rustig aan gedaan.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.