Het gaat gewoon goed!

Het gaat gewoon goed!

Het gaat gewoon goed met mij en dat bleek ook wel toen ik rapport gesprek had afgelopen week.

Dat ik aan het knallen ben op school was al duidelijk. En ik heb het ook naar mijn zin en ga graag naar school. Afgelopen week kwam mama op gesprek voor het rapport en die was weer super trots en papa ook!

Ik haal goede cijfers, ik doe het goed op stage, wat trouwens ook verlengd gaat worden dus happy me. Mijn mentor is heel blij met mij in de klas, want ik ben een voorbeeldige leerling 😀

Dat is natuurlijk altijd leuk en goed om te horen dat mensen tevreden over je zijn. Ikzelf ben dat natuurlijk ook maar ik ben gewoon mijzelf.

Dus een trotse ik en trotse ouders! Wat wil een kind nog meer 😀

Hoe waren jullie op school?

16 gedachten over “Het gaat gewoon goed!

  1. Mooie lijst hoor! Het is zo fijn als het goed gaat op school. En ook voor je ouders prettig 😉 Zelf was ik niet zo voorbeeldig. Wel altijd aanwezig, maar zat regelmatig te klieren of kletsen en deed pas mijn best als ik weer eens bijna bleef zitten. Maar dat vertel ik mijn eigen oudste dochter voorlopig nog niet 😉

  2. Super fijn dit soort berichten, altijd mooi als de school tevreden is en jij het ook naar je zin hebt. Hier had ik het ook altijd naar mijn zin op school.

  3. Ik was altijd van kantje boord op school. Had er ook een hekel aan omdat ik werd uit gescholden. Maar ik ben goed op mijn pootjes terecht gekomen hoor. Zo te zien ga jij dat ook doen. Wat een super rapport. Netjes.

  4. Goed bezig hoor! Het scheelt een hoop dat je school ook echt leuk vindt en daardoor gemotiveerd bent om je best te doen en dat werpt duidelijk zijn vruchten af. Ik vond school ook altijd wel erg leuk en haalde gemiddeld ook vaak een 8, behalve voor wiskunde dan, want dat lag mij totaal niet.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.