Het gaat niet goed…

Het gaat niet goed…

Ik had eigenlijk wel een leuker verhaal willen maken voor vandaag, maar het gaat gewoon niet goed…

En jullie kennen mij wel een beetje en weten dat ik het niet mooier maak dan dat het is ;). Ik kwakkel al weer een aantal weken af en aan, en echte controles en checkups heb ik natuurlijk niet gehad vanwege het corono gebeuren.

Ik ben wel lekker de hort op, maar eigenlijk is dat helemaal niet zo goed voor deze moeder. Maar ben graag buiten en maak dan ook heerlijk foto’s. Tuf rond op de scooter en probeer mijn koppie leeg te maken. Want ik ben er de hele tijd mee bezig…wat is mijn lichaam nu weer van plan.

Ik ging vorige week door mijn rug, nam medicijnen die ik niet mocht en pats boem, we hadden de poppen aan het dansen. Mijn nieren hadden het een paar maanden geleden al moeilijk en door het geintje van vorige week besloten ze nu weer zoiets te hebben en fuctioneren ze niet meer zoals ze moeten doen met als gevolg, een mega opgezet lichaam en benen en gezicht. En geloof mij, its hurt like hell!! Vandaag als deze blogpost online komt moet ik weer bloedprikken en hopen dat mijn waardes wat stabieler zijn geworden. Ik ga er zeker niet vanuit want ik ken mijn lichaam nu wel door en door en denk dat ik weer een klap krijg als ik vanmiddag de uitslag hoor. Duimen jullie mee dat het meevalt?

Ik heb hier helemaal geen tijd voor denk ik dan met mijn eigenwijze kop, over een paar dagen is mijn hubby jarig en zijn wij 17 jaar getrouwd en daar wil ik toch wel wat leuks voor organiseren, geen big party maar gewoon met zijn viertjes 😉

Ik ben dus weer een tikkende stresskip op dit moment, maar laat mij zeker hierdoor niet uit het veld slaan! En ondanks ik mijn rust moet houden, ga ik vandaag toch genieten van mijn moeder dochter dagje met Ras 😉

Ik wens jullie een heel fijn weekend en geniet van het weer!!

18 gedachten over “Het gaat niet goed…

 1. Jeetje wat vervelend om dit te lezen. Inmiddels zijn er een paar dagen verstreken. Ik hoop dat je je nu weer iets beter voelt en dat het allemaal met een sisser afloopt.
  Ik wens je sterkte toe!

 2. Niet te veel stressen meid, het komt allemaal echt goed! Geniet dagelijks van de kleine andere mooie dingen, stress is niet goed voor je. Je kunt het! 😘

 3. veel sterkte daar! probeer toch wat te genieten van de festiviteiten en ik stuur je vele virtuele knuffels door!

 4. Duimen maar en probeer toch wat minder te stressen als is dat natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan…

 5. Wat vervelend dat je je niet goed voelt zeg. Komt het door die medicijnen? En gaat het dan ook weer over als die medicijnen uit je lichaam zijn verdwenen?

  1. nee komt door een niet werkend lichaam wat zo beschadigd is dat het niks opneemt en niks kan verdragen dus ook geen medicatie, daarom kunnen ze me ook geen pijnstillers geven ect. en nee dit gaat niet meer over word alleen maar erger 😉
   je kan hier lezen hoe mijn lichaam er aan toe is https://www.lafamiliab.nl/project-a/

 6. Sterkte Rachel. Wat naar, helemaal ook nu, nu naar de dokter gaan even niet zo makkelijk en vanzelfsprekend is. Sterkte en hopelijk voel je je met jullie trouwdag en de verjaardag wat beter.

  1. precies en was al weer goed in paniek bij het bloedprikken van de mensen om mij heen!!en we gaan er gewoon wat van maken die dag en zetten de ellende even opzij voor zover mogelijk 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.