het kan altijd gekker

het kan altijd gekker

En ja gekker is het geworden met me nageltjes. Mijn “hangouderen vriendin” aniet laat haar nagles altijd doen en vond haar nagels zo leuk dat ik er ook ff voor ben gaan zitten. Toen ze het las belde ze gelijk of ik een bakkie had haha en is even langs gekomen zodat ik een goed voorbeeld had van haar nagels. en ze zijn goed gelukt!! nu wel hopen dat nederland wint vanavond he 😀

32 gedachten over “het kan altijd gekker

 1. Winnen hoeven ze nie hahahha maandag om 4 uur moeten ze weer en dan wel winnen vanaa is voor de fun lol xx maar zijn super cool mop lafyaaaaa

 2. ORANJE BOVEN!!!! Te gekke nagels meid!! Moet wel ff lachen om de reactie van Nikkie 😉 Als ik zoiets bij mezelf doe dan ziet het eruit alsof het door een 1 jarige is gedaan haha. Bij jou ziet het eruit als een kunstwerk :kiek !!!

   1. Moet eerst ff een speciale kwast kopen of nagellak met een fijne kwast anders wordt t echt een kliederboel yep .
    Fijne wedstrijd!! Hoop dat we winnen!!!

 3. kikke kikke en nog eens kikke!!! en ze kunnen nog wel even blijven zitten hoor als ze verliezen 😀

  1. ja ik weet en ik laat ze ook nog wel ff zitten mocht ik het in me bol krijgen het weekend dat ik weer wat anders wil maar zal wel meevallen he

 4. ik zit weer met een bek vol tanden hierzo hahah je moet er echt wat mee gaan doen hoor hahahaha, maar is het konad nu verleden tijd bij je ? doe je ook zo leuk

  1. ik kan er wel eens een stukje over schrijven met fotos erbij, filmen gaat een beetje moeilijk met de cam want die staat dan niet op me nagels maar ik gaat er over nadenken meis

  2. ja Rachel, een “how to” zou wel erg fijn zijn, want ik heb geen flauw idee hoe je dat moet doen. En van die dunne kwastjes kun je dan ook gelijk ff laten zien zodat ik weet welke ik moet kopen :livi

   1. ik ga morgen een how to filmpje opnemen met niomi als proef persoontje hihi, en dan ook even hoe je de kwastjes moet doen 😀

 5. Nou NL gaat toch sowieso door, dus je nagels kunnen wel blijven zitten tot maandag. Geloof dat ze dan weer moeten voetballen, dan tegen de 2de van poule F :p

  Maar echt leuk gedaan. :livi

 6. Nageltjes lakken, you love it isn’t :)?

  Ziet er wel grappig uit :p Maar dat bovenste is toch groenig ipv blauw :o? ik zie het als groen :p

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.