Het kan er mee door

Het kan er mee door

Ik zeg het je heel eeriljk, het kan ermee door.
De vega biefstuk van Vivera.

Jullie weten van mij dat ik heel veel vlees eet. En zo nu en dan wil ik wat anders proberen en ja dat zijn ook wel eens vega producten. Ik heb al meerder dingen geprobeerd en sommige waren gewoon super lekker.

Ik mag helaas niet alles hebben op vega gebied omdat er teveel koolhydraten inzitten of andere middelen. Deze vega biefstsuk is ook een no go maar probeerde hem toch 😉

Er gaat niks boven een echte biefstuk natuurlijk. En toen ik dit probeerde had ik zoiets van …..hmm oke…ja of nee en het antwoord is nee vind ik. Het is niet vies dat zeker niet maar je mist, of nou ja ik die lekkere zachte smaak van een echte biefstuk. Ik keur hem niet helemaal af dus. En hij is zeker het proberen een keer waard.

Hebben jullie deze vega biefstuk al een keer geproefd ?

6 gedachten over “Het kan er mee door

  1. Nog niet geprobeerd. Ik vind vooral de kaasschnitzels en maïs of groenteburgers meestal wel lekker maar zodra het de structuur van echte vlees na probeert te doen vind ik het meestal niet meer lekker. Al heb ik weleens de “kip” van Vegetarische Slager op en die was wel echt goed. Maar van de andere merken valt het me toch meestal tegen.

  2. Nee deze heb ik nog niet geprobeerd. Ik ben nieuw in vega-land. Zelf een grote vleesliefhebber maar wil graag proberen te minderen. Heb nu verschillende ” schnitzels” geprobeerd. Die zijn prima te eten. Volgende keer ga ik aan de vega-gehakt voor de pastasaus. Eens kijken hoe dat uitpakt.
    Aan een vega biefstuk begin ik niet. Daar is de “echte” bij de Argentijn gewoon veel te lekker voor.

  3. Ik heb hem 2 keer op,en weet niet echt wat ik er van moet vinden.
    Niet vies maar ook niet erg lekker.
    Hij bakt wel mooi bruin vind ik.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.