Het komt en het gaat…

Het komt en het gaat…

Zoals de titel al zegt…., het komt en het gaat.

Mensen, we hebben het over onze grote vriend, kuch, vijand, de griep!! Een paar weken geleden begon Roon al te kwakkelen. Toen zakte het weer af en bam meneer ging dood, zoals elke vent gaat als die ziek is, je kent het wel.

Toen begon Rashel, die compleet instorten, de arme duif. Maar die duikt de bank op met een dekentje en een koppie thee en die slaapt het eruit.

Toen begon ik verkouden te worden, maar het zette niet echt door. Had alleen hoge koorts en was een beetje gammel maar om nu van echte griep te spreken…., nee.

Toen begon Niomi, pats boem, hoesten, koorts en gewoon flinke griep. Ook die duikt de bank op met een deken en die hoor je niet meer.

En ja ik blij, want het had mij over geslagen….JAMMER JOH!! Ik begon een paar dagen geleden toch wel een zeehonden hoestje te krijgen. Toch naar de ijshockey in Amsterdam gegaan en viel eigenlijk wel mee. Tot dat ik zondag middag ineens een klap kreeg. Weer hoge koorts, hoesten als een malle en ja…., de griep!

Nou je weet, ik en de griep gaan niet samen en word daar zieker van dan een normaal mens. En ik weet dat er ergere dingen op de wereld zijn, maar toch ik blijf een risico gevalletje en het ergste geval is een week ziekenhuis. Ook geen drama want hey ik hoef niks te doen hihih, nee gein.

Het komt nooit uit, maar nu helemaal niet!! Aankomend weekend staat vol met afspraken, mijn broer word donder geopereerd en ik heb een beker wedstrijd zondag van Hijs, dus je snapt dat ik niet echt heel happy erbij zit nu. Maar we blijven positief en hopen dat ik deze week gewoon door kom 😉

En hoe zit het met jullie? Griep gehad al of denk je het nog te krijgen?

De jaarlijkse griepprik heb ik ook niet gehad dit, zoals al een paar jaar niet omdat ik daar alleen al heel ziek van word en door de arts besloten dat ding maar lekker in de ijskast te laten liggen 😉

Gevalletje fingers crossed dus 😉

3 gedachten over “Het komt en het gaat…

  1. He, getver… Ik wens je van harte beterschap ! Hoop dat je ‘lekker’ thuis kunt uitzieken en dat het snel over is.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.