Het kriebelt weer…

Het kriebelt weer…

Ik vertelde gister al in mijn vlog dat ik het fotograferen mis. Ik ben fotograaf, heb mijn eigen bedrijf maar lig stil. Waarom pak je het niet op? die vraag word vaak gesteld, maar ik heb ik niet altijd de energie, en daarnaast het ergste is dat mijn vaste hand ver te zoeken is. Toch blijft het kriebelen en ben ik gister weer aan de gang gegaan en wil elke dag meer gaan fotograferen.

Gister mocht rashel weer even proeven want die vind het ook zo leuk om te doen en wilde gelijk de studio op zolder alweer gaan opzetten. Nee zeg ik lekker even buiten 😀 want het was heerlijk weer daarvoor!! Kan eerlijk gezegd ook niet wachten tot het warmer en warmer word zodat ik weer een paar uur op het strand of in de bossen kan fotograferen 😀

 

5 gedachten over “Het kriebelt weer…

  1. Oh, prachtig! Hopelijk krijgen we snel meer prachtige dagen zoals vandaag, nodigt echt uit om wat te ondernemen, niet? Leuk dat je het fototoestel weer oppakt 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.