het leed dat een kind met een schaar hebben heet

het leed dat een kind met een schaar hebben heet

Ieder kind haalt wel eens wat uit, de een nog erger dan de ander. Onze meiden hebben leuke snoetjes op de fotos hierzo maar die lieve snoetjes zijn niet altijd zo lief, sterker nog het zijn draken, of we hebben een bitchfight, of in dit extreem erge geval eentje die lekker kappertje aan het spelen is geweest :S…..geloof me hun janken meestal als een klein kind en nu was moeders aan het janken als een klein kind. Ik zie ras bij roon uit de schuur komen, en kijk naar dr koppie en zeg g….domme….wat heb jij nah gedaan…waarom ik weer het traditionele antwoord kreeg “weet ik niettt” ja de pl..ris (ja sorry hoor maar ook ik kan echt pissed off zijn op die kleintjes) ik zie allemaal kleine plukkies haar op haar voorhoofd…. ik draai dr om en kijk naar de rest en ben de keuken in gelopen en schreeuwend tegen roon van heb jij niks gezien!! nee hij had dus niks gezien 🙁 dat heeft ze daarvoor lekker op haar kamertje op haar gemakkie zitten doen, de plukken lagen in haar prullenbakje 🙁

tja en nu, ik zei ik knip die kop gelijk kort maar paps wil dat absoluut niet, in een staart gaat het nog wel alleen komen dan de plukken duidelijk zichtbaar in haar staart, aan de andere kant heb ik zoiets ze gaat maandag gewoon zo naar school en kijken hoelang ze nog vrolijk kan zijn, ze loopt maar een tijdje voor lul (ja wij ook maar goed). Duss…. paps heeft haar even toegesproken en van mij mag ze zeker tot aan de kerst niet meer naar buiten hahah (gaat niet lukken maar goed)

Vroeger flikte ik dit ook, had haar tot over me bips en heb toen met een liniaal een pony geknipt en ben toen met me handen voor me hoofd aan tafel gaan zitten, waarop gevraagd werd waarom doe je dat en ja toen viel ik door de mand en toen was mijn mams ook niet happy, en nu voel ik dus (en krijg die geintjes steeds vaker) hoe mijn moeder zich af en toe wel niet gevoelt heeft 😉

dus moeders in nederland hahah berg die scharen op!! ze heeft dit al een keer geprobeerd 3 jaar geleden en toen deed ze het notabene onder me neus dus kon toen nog ingrijpen…nu….nu was ik echt te laat 🙁 amen

31 gedachten over “het leed dat een kind met een schaar hebben heet

 1. Oooh lekker dan, weet je al waarom ze het uiteindelijk heeft gedaan?
  Ik moet trouwens wel stiekem lachen om dat koppie van dr op die foto.

  En is het misschien een geruststelling dat ik toen ik 2 was met mijn 4-jarige buurmeisje kappertje had gespeeld en dat ik er ook echt totaal niet meer uitzag? hahaha

 2. Och meid, wat erg. Dan breekt je moederhart wel ff ook al weet je dat het aangroeit en weer goedkomt… Ik zou ook helemaal GEK worden dus ik zal zeker mijn voordeel doen met je wijze raad 😉

 3. toen ik de titel van je log las wist ik al wat er gebeurt was. Ja alle kids doen dat een keer. Mijn zoon heeft nu het thema kapper op school. Dus ik ben benieuwd of er ook kids zijn die dat zelf toepassen. Ik heb die van mij net weer zelf gedaan, dus er valt weinig te knippen. Maar het blijft zonde, want ze heeft wel heel mooi lang haar. Bedenk maar het groeit vanzelf weer aan. Maar nu is het ff geen fijn idee.

 4. Hmm, had hier liever een filmpje van jou reactie gezien eigenlijk *rolt met haar ogen*. Bij mij zou dat heel makkelijk zijn, jij knipt in je haar dus je loopt er ook maar mee. Snel afgeleerd lijkt me ;). Ben benieuwd naar de reacties morgen op school!

 5. Jeees!! Wat een draak zeg! Ze heeft meteen een heel ander koppie zo! Misschien eens langs een goede kapper gaan om te kijken wat die ervan zegt of tips heeft? En anders haar gewoon voor lul laten lopen.. het is misschien niet leuk voor dr maar ze heeft het zelf gedaan.

 6. Ik had dit zo niet moeten flikken vroeger, hahahaha. XD Huisarrest tot mijn haar weer aangegroeid was! Verder lekker voor lul lopen in die tussentijd. Gelukkig heb ik nooit de behoefte gehad dit soort dingen te doen… XD
  Ik hoop dat ze haar lesje leert op deze manier en dat ze echt NO WAY ooit nog een schaar in haar haar zet… of ze moet weten wat ze aan het doen is, want ik knip tegenwoordig ook zelf mijn haar, hahaha.

  1. nou ze zit iig tot aan de kerst binnen dus niet meer lekker buiten fietsen en spelen;) wie niet luisteren wil moet maar voelen, klinkt allemaal hard misschien maar ze zat vanmorgen weer met een grijns en vroeg haar of ze het nog een x zou gaan doen en dan gewoon lachend ja zeggen he dus……

 7. ik zou dat kind zo veel mogelijk voor l*l laten lopen, laat dr maar voelen wat de consequenties van haar daden zijn! ik zou echt WOEST zijn!!! grmbl!

  1. ja nou angela ik was ook heel heel woest gister en vanmorgen weer eigenlijk want het is gewoon geen gezicht en dan staat ze me er een smoel bij te trekken zo van “haha heb ik jou ff lekker te pakken” hahaha nee hoor ze gaat morgen gewoon zo naar school toe 😉

 8. you are not alone 😉 meid wat ik hier met die kleintjes allemaal heb meegemaakt….och maak je borst nog maar ff nat hoor je bent er nog niet

 9. Oh wat erg
  Hier heb ik er nog zo 1
  3 jaar terug knipte ze haar haren af
  Het hing in haar gezicht, alles moest eraf
  Alle krullen weg, man man wat heb ik gejankt
  ik weet hoe het is

 10. hahah o sorry rach ik kom ff een tijdje niet hier, druk gehad moppie dus ja sorry en dan lees ik eerst happy dingen over eindelijk je nagels en nu die kop van die griet….ik heb me een beetje voor zitten stellen hoe jou kop eruit zag op het moment dat je ras zo aan trof en geloof me heb bijna in me broek gepist (je bent zo leuk als je boos bent :P) joh het groeit weer aan en ze heeft haar les geleerd echt waar

 11. Vroegah, rond de leeftijd van Rasje… Misschien iets eerder, toen knipte ik bij mezelf een scheve ponny. Zo’n een die nu nog aardig ‘hip’ is. Was gewoon een trendsetster (a)
  Bekijk t van de goede kant, ooit komt de tijd van korte boven haren en lange onder haren ook weer in 😀 hihi.

 12. toen ik dat deed moest ik dus wel zo naar school hoor en oh boy heb dat nooit meer gedaan want iedereen lachtte me uit. Mss beseft Roon het niet maar haar groeit terug aan en een pittig kort kapsel kan ook heeeeeel er mooi zijn

 13. dit wil je als moeder echt niet mee maken nee! moet je wel eerlijk zeggen dat dit nog meevalt, mijn nichtje zag er erger uit en die had net zolang haar als rashel

 14. ooo tering rachel 😐 ik zit hier echt in shock want weet wat voor mooie blonde lokken rasje had 🙁 ik zou haar zo laten lopen en eerlijk gezegd hoop ik dat ze uit gelachen word 😉 kijk ze doet het natuurlijk nooit meer of misschien wel aangezien ze het al een keer gedaan heeft maar als ze er door uitgelachen word dan niet meer. leuk item voor de juf in de klas misschien 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.