Het leed dat verdoving heet

Het leed dat verdoving heet

whoppaGister moest ik weer eens naar  de tandarts aangezien er weer 2 kiezen waren afgebroken (kan beter een kunstgebid gaan nemen geloof me!!) en ik moest verdoofd worden, nou oke mijn kalium staat laag omdat ik problemen had met mijn apotheker het weekend en mijn kalium niet leverde en ik zonder zat!!!

Afijn ik moest toch verdoofd worden anders zat ik tegen het plafond aan van de pijn tijdens het boren. Nou bang voor naalden ben ik niet meer omdat ik toch elke week een naald in me donder krijg, dus dat was zo gebeurd, het boren en repareren van la smoel was ook zo gepiept en ja toen zat ik in de auto….. sterretjes, schaapjes…. zag alles voorbij komen. Toch rustig naar huis gereden en thuis werd het zwart voor me ogen en zakte ik in mekaar :(. Heb de rest van de dag redelijk last gehad van het verdovings verhaal. Had ik maar meer kalium gehad het weekend dacht ik maar!!

Het kalium verhaal kwa levering is wel lach wekkend afgelopen, gister stond ineens de apotheker voor de deur met maar liefst 2 liter kalium hahaha ja die hebben het wel gevoeld het weekend!! ze hadden eerst de verkeerde gebracht en zeiden later van “oh ja die hebben we maar ff snel gepakt omdat je het snel nodig had” :s ja maar zo werkt het niet want mijn eigen kalium is op mij afgestemd en aan die snelle geleverde had ik dus niks!! hele slechte fout van ze en dan nog een verkeerde sticker erop plakken ook,  op de ene sticker stond mijn kalium en op de andere kant wat er

extra kalium werd er gebracht

daadwerkelijk in het flesje zat…oh oh oh stommelingen!! maar goed ik heb een aardige kalium voorraad nu en gister gewoon weer bij besteld!!!

Morgen gaat ik bloed laten prikken en dan hoop ik echt dat het een beetje meevalt op kalium gehalte!!!

Eén gedachte over “ Het leed dat verdoving heet

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.