Het leed dat…

Het leed dat…

Het leed dat wasgoed heet!! Jeetje wat kan een mens een wasgoed hebben met 4 personen! 3 a 4 wassen op een dag is gewoon normaal hier en hoe doen wij dat dan vraag je je af…..nou wat dacht je van 2 pubers die het ene kledingstuk na het andere aan en uit trekken en denken oh ik heb het een uurtje aan gehad dus dat moet gewassen worden…..drama!!

Ik doe tegenwoordig ‘smorgens aan kijken wat ze aan hebben en wat ze in de was gooien want hallo!!! ik ga geen truitjes en broeken wassen die een uur gedragen zijn natuurlijk dus ik vouw dat weer netjes op en leg het terug in de kast!!

Maar ja met de handdoeken is dat een ander verhaal, ik gebruik standaard 2 handdoeken met douchen, eentje voor het koppie en eentje voor het lichaam, maar de dames en ja manlief ook nog wel eens, die gebruiken en rustig 3 a 4!! Ja dan gaat die was lekker aantikken natuurlijk haha. En dan hebben we het nog niet eens over het wasmiddel gehad en de wasverzachter…..juist je snapt het al dat is hier gewoon niet aan te slepen en lang leven de acties van het kruitvat of de sligro met wasmiddel!! Ik sla altijd gelijk een voorraad in want dan weet ik zeker dat-ik-kan-wassen!!

Kort geleden ging onze wasmachine stuk, nou ja stuk, als hubby nou even eerder had gekeken dan had het ons een hoop geld gescheeld want alleen de riem was gebroken maar goed ik had al een nieuwe besteld die de volgende dag zou komen en ja oke die had ik ook kunnen afbestellen maar deze was uitgebreider hahah dus ik wilde hem gewoon hebben klaar, ik wassen voor hun dag in dag uit dan mag ik ook wel even gekieteld worden toch :). Maar goed als je wasmachine stuk gaat, tja…paniek paniek, althans wel in mijn koppie want ik zag de stapel hoger en hoger worden!! Gelukkig heb ik een hele lieve buurvrouw die even wat was voor mij wilde weg werken maar toch, je ziet dan dat je gewoon verwent bent!! De droger gebruik ik alleen maar voor handdoeken, kleding hang ik lekker op.

Hoe vaak wassen jullie wel niet en doe je dat dagelijks of alleen in het weekend want dat hoor ik ook vaak…

Ik was niet op bepaalde tijden, zet hem ‘snachts aan als ik wakker word en als ik niet wakker word dan ‘smorgens en dan begin ik de wassen weg te werken.

2 gedachten over “Het leed dat…

  1. Wij zijn met zn 4en en hier staat hij elke dag 1x aan. Soms sla ik dagje over maar dan denk ik huh waar komt het vandaan. Ik heb ook altijd veel wasmiddel op voorraad en gebruik ook wasverzachter. De droger gebruik ik wel maar niet voor bovenkleding, jurkjes van ella etc. Alleen voor broeken, handdoeken, ondergoed, en ander spul. Dat is ook omdat ik gewoon geen ruimte heb om alles te laten drogen.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.