Het moet allemaal lekker zitten

Het moet allemaal lekker zitten

Wij vinden het heel belangrijk dat kleding lekker zit.

Als wij kleding aan hebben wat niet lekker zit, ja dan kan je het al raden, dan verdwijnt het in de kast of geven het zo snel mogelijk weg. Zonde want je koopt het wel. En tuurlijk kan je alles passen en dat doen wij dan ook wel. In een winkel is het makkelijk, dan pas je het en weet je gelijk of het lekker zit.

Maar als je iets online koopt, ja dan kan je pas passen als je het binnen hebt en als het dan niet lekker zit kan je het terug sturen maar daar zijn wij lui in geloof ik haha. Dan word het wel ingepakt en klaar gelegd en elke keer word het vergeten om weg te brengen en ja je raad het al, je bent dan een keer te laat om het uberhaubt terug te sturen. Wat dan het gevolg is, dat het weer uitgepakt word en of ergens in de kast beland of we geven het heel snel weg.

Nou kopen wij redelijk wat kleding online maar toch ook weer veel in de winkel, vooral ik! Want ik moet alles eerst aanraken en passen 😉

Shirt’s voor Roon kan ik nu ook wel veel online bestellen want we bestellen altijd op dezelfde site en dat bevalt prima.

Maar ook gewoon een wit t-shirt voor zomaar tussendoor of op het werk bestellen of krijgen wij online.

Bij ShirtsofCotton T-shirts heb je hele fijne comfortabele shirt’s die hier erg in de smaakt vallen en ja ik trek ze ook wel eens aan van Roon haha, ze zitten gewoon lekker en de kwaliteit is heel goed.

Draagt jouw partner als je die hebt ook graag shirt’s? Of liever een overhemd?

Roon is niet van de overhemden en ik zal hem daar ook niet in krijgen denk ik. Tja het is en blijft een bouwvakker he 😉

Ik draag daarin tegen wel heel graag een blouse en dan als het wat kouder is lekker met een trui erover heen en dat ja dan een kraagje erboven uit ziet :D.

Eén gedachte over “ Het moet allemaal lekker zitten

  1. Mijn vriend in Rotterdam draagt ook graag overhemden maar hij heeft niet eens een strijkijzer, haha!
    Ik thuis wel maar mijn goede vriend bij mij in de straat heeft in het leger gezeten (hij is nu al 75, ik ken hem al 20 jaar) dus hij strijkt in de zomer mijn kleren voor mij, ideaal! En als mijn moeder een weekendje in mijn huis is geweest en ik in haar huis in Arnhem dan kom ik terug en is ALLES gestreken, lief hè?

    Ik strijk wel op mijn werk maar als ik er voor betaald krijg doe ik het graag, haha.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.